Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Bedrijfsuitje Friesland: geschikte locaties voor onvergetelijke uitjes

Een bedrijfsuitje is de perfecte manier om de relaties tussen collega’s te versterken en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Friesland is een prachtige provincie met veel mogelijkheden voor een geslaagde bedrijfspicknick. Hieronder bespreken we een aantal leuke activiteiten die je kunt doen tijdens een bedrijfsuitje in Friesland.

 

Beleef de Friese natuur tijdens een kanotocht 

Friesland staat bekend om zijn vele meren en waterwegen, waardoor kanovaren een perfecte activiteit is voor een bedrijfspicknick. Er zijn verschillende verhuurbedrijven waar je kano’s kunt huren, zoals Kanoverhuur Friesland en Kano Experience Fryslân. Tijdens een kanotocht geniet je van de prachtige natuur en ga je samen met je collega’s op avontuur. Je kunt onderweg ook picknicken op een van de vele gezellige terrasjes langs de waterkant. Zeer geschikt voor een bedrijfsuitje in Friesland.

 

Bezoek Elfstedenstad Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en staat bekend om zijn rijke historie en cultuur. Het is een ideale bestemming voor een bedrijfsuitje, aangezien er veel activiteiten zijn die er kunnen worden gedaan. Zo kun je onder begeleiding van een gids een stadswandeling maken die je vertelt over de geschiedenis van de stad. Ook zijn er diverse musea die een bezoek waard zijn, zoals het Fries Museum en Keramiekmuseum Princesshof. Ook kun je kiezen voor een sportieve activiteit, zoals klimmen bij Klimbos Appelscha of een lasergamen bij De Voltage.

 

Proef Friese specialiteiten in de kookworkshop

Friesland staat bekend om zijn heerlijke streekproducten, zoals suikerbrood, Friese Berenburg en droge worsten. Tijdens een kookworkshop leer je deze specialiteiten zelf te maken. Er kunnen diverse kookworkshops worden georganiseerd, bijvoorbeeld bij Kookstudio Leeuwarden of Kookstudio Eetverleden. Samen met je collega’s bereid je onder begeleiding van een professionele kok een heerlijk driegangendiner. Na de workshop kun je samen proeven van een huisgemaakte maaltijd.

 

Een bedrijfsuitje in Friesland is dus zeker de moeite waard en je ontdekt een nieuw stukje Friesland met deze activiteiten.

https://lokaal55.nl/bedrijfsuitje-friesland