Koraal wetenschap
Image default
Dienstverlening

Advocaten kantoor Eindhoven inschakelen als bedrijf

Het is helemaal niet raar als jij als bedrijf juridische hulp nodig hebt. Vooral als kleiner bedrijf heb je vaak geen interne jurist. Er zijn verschillende redenen waarom jij als bedrijf een advocaat zou willen inhuren. Een vaak voorkomende reden is omdat bepaalde klanten en bedrijf hun betalingsverplichtingen niet nakomen. Ook kan het zo zijn dat er interne conflicten zijn bijvoorbeeld op het gebied van ontslag of ziekte. Voor beide gevallen kan het soms helpen om juridische hulp in te schakelen.

 

Hulp bij betalingen met advocaten kantoor Eindhoven

Een veel voorkomend probleem is dat bedrijven of particuliere klanten hun facturen niet betalen. Er is veel wettelijk vastgelegd omtrent het betalen van facturen. Het is namelijk sinds 2013 zo dat bedrijven maximaal 30 dagen een factuur mogen hebben openstaan. Mocht het bedrijf niet binnen 30 dagen de factuur voldoen dan is het mogelijk om een incasso bureau in te schakelen. Voor particuliere klanten is dit vaak wat moeilijker vastgelegd, het zou hierbij dus extra kunnen helpen om advocaten kantoor Eindhoven in te schakelen.

 

Hulp bij interne conflicten

Het kan ook zo zijn dat er intern een aantal conflicten lopen. Denk bijvoorbeeld aan onenigheid omtrent ontslag. Daarnaast kan het ook zo zijn dat er onenigheid is over een langdurig zieke werknemer. Een frisse blik van een advocaten kantoor in Eindhoven kan heel goed helpen bij het oplossen van de conflicten. Mocht het conflict te hoog oplopen dan kan een advocaat helpen in de rechtszaal.

 

 

https://openlegal.nl/