Koraal wetenschap
Image default
Vervoer en transport

Tips bij het huren van een auto

Een weekje op vakantie in Nederland? Of verhuizen maar geen auto ter beschikking? Dan is het huren van een auto dé uitkomst. In deze blog geven wij je een paar tips waar je op moet letten bij het huren van een auto.

Voorbereiding

Voor je een auto gaat huren is het belangrijk om verschillende aanbieders te vergelijken. Stel daarnaast voor jezelf een aantal eisen op; hoeveel mag het kosten, welke klasse auto wil je etc. Controleer bepaalde zaken ook altijd even bij je verhuurder. Belangrijk om bijvoorbeeld na te gaan of iemand anders ook de auto mag besturen en of hier dan extra kosten aan zijn verbonden. Hoe zit het met verzekering, wat is wel of niet verzekerd? Welke voorwaarden moet de bestuurder hebben, is er een minimumleeftijd verplicht?

Ophalen

Wanneer je de auto gaat ophalen is het belangrijk om alle papieren in orde te hebben en mee te nemen. Je moet ook meerdere identiteitsbewijzen laten zien, vergeet deze dus niet! Controleer vervolgens de auto goed op onder andere schade. Zorg dat je ook het juiste nummer hebt van de verhuurder zodat je hem of haar kunt bereiken wanneer er iets aan de hand is.

Inleveren

Wanneer je de auto weer inlevert zul je waarschijnlijk pas de rekening moeten betalen, je betaald namelijk vaak pas eerst de borg. Controleer de berekening altijd goed na. Laat daarnaast in het contract schrijven dat de auto zonder schade is ingeleverd zodat u hier later geen problemen mee krijgt. En als laatste: vergeet niet de afgesproken hoeveelheid benzine te tanken!

Autoverhuur Maastricht

Wanneer je een auto wilt huren in Limburg dan kun je bij Autoverhuur Maastricht altijd terecht. Autoverhuur Maastricht biedt 100% vervoersgarantie aan en elke reservering is gratis te annuleren.

https://adremlimburg.nl/