Koraal wetenschap
Image default
Aanbiedingen

Chauffeur CE winkeldistributie

Chauffeur CE winkeldistributie

Over de functie

Als vrachtwagenchauffeur zorg je ervoor dat de goederen veilig zijn en op tijd aankomen. Je zorgt ervoor dat de goederen op verantwoorde wijze worden geladen en dat de goederen tijdens de reis niet worden overgedragen.

Je bent een sociale professional onderweg en rijdt keurig naar je bestemming.

Bij aankomst op uw bestemming laadt u de goederen uit en controleert u of alle artikelen aanwezig zijn. Vaak neem je internationale vluchten tussen de Benelux-landen en Duitsland.

Je werktijden beginnen om 5 uur ’s ochtends, dus je vindt het niet erg om vroeg te beginnen.

Over het bedrijf

Uw klant is de grootste retailer van Europa. Ze hebben al meer dan 1500 winkels in verschillende Europese landen. Ze hebben bijna 50.000 enthousiaste medewerkers en boeken veel succes. Elke dag proberen ze de grenzen te verleggen. Ze hebben bijna 50.000 enthousiaste medewerkers en boeken veel succes. Elke dag blijven ze de grenzen verleggen, alles draait om tevreden en tevreden klanten.

De resultaten van het interne medewerkerstevredenheidsonderzoek zijn hoger dan het internationale gemiddelde van de detailhandel.

De klant is een sociale werkgever en prestatie en vriendelijkheid gaan hand in hand. Goede materialen zijn erg belangrijk, elk distributiecentrum heeft bijna 100 vrachtwagens en voorziet in eigen vestigingen van grote steden tot kleinere dorpen.

Hiervoor worden vrachtwagens van Mercedes en Volvo ingezet, die van alle gemakken zijn voorzien om zo veilig mogelijk te werken. De door klanten gebruikte trailers zijn voorzien van dubbele lagen, zodat er meer goederen tegelijk kunnen worden opgehaald.

Je hebt een CE rijbewijscode 95

U kunt energie halen uit de detailhandel

Je hebt een rijbewijs

Salaris tussen € 13,50 en € 15,50 per uur

U krijgt een reiskostenvergoeding

U ontvangt accommodatiekosten

Je krijgt een carrièremogelijkheid

U krijgt 25 betaalde vakantiedagen per jaar

U ontvangt jaarlijks 7 betaalde vakantiedagen en u ontvangt 8,33% van het vakantiegeld

Bij ziekte blijft u 91% uitbetaald

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/chauffeur.html