Koraal wetenschap
Image default
Muziek

BeoLab 19 zwart en zilver

De Beolab 19 speaker geeft de sfeer en diepte van een bioscoopervaring, verbeterd met uitzonderlijke basnauwkeurigheid. Met zijn verbluffende kracht en vrijheid van draadloze eenvoud heeft dit onderscheidende ontwerp van de BeoLab 19 een grote impact op elk technisch detail dat perfect geluid vastlegt. Het combineert design met akoestische technologie en een ongekende geluidskwaliteit, waardoor u een weergaloze prestatie en ongeëvenaard geluid krijgt met een draadloze speaker. U kunt deze kleine speaker gebruiken voor elke aansluiting op een iPod, smartphone, tv of muzieksysteem in de kamer. De driedimensionale vorm met twaalf vlakke oppervlakken is perfect voor elke locatie in de kamer. Met een simpele draai aan de positieschakelaar past u het geluid aan om perfecte geluidsgolven gelijkmatig door uw kamer te verspreiden.

Geweldige geluidskwaliteit

De BeoLab 19 zwart en BeoLab 19 zilver zijn praktische plug & play-luidsprekers die alleen een netsnoer nodig hebben om de ingebouwde versterkers van stroom te voorzien. Vervolgens kunt u ze gebruiken met de draadloze zender om te genieten van draadloze geluidsprestaties. Het is gebouwd met 320 watt vermogen, perfect voor het verbeteren van uw muziek zonder overweldigd te worden door de bas. Tegelijkertijd heeft het meer dan genoeg vermogen om een fantastisch gerommel en authentieke knallen te creëren wanneer dat nodig is, perfect wanneer u een film aan het kijken bent.

Uniek ontwerp

De BeoLab is een standaard high-end wireless die strakke basprestaties op één lijn brengt, met flexibele mobiliteit en geometrische sierlijke vorm. Er is nog nooit een betere reden geweest om gecultiveerde bas aan uw soundscape toe te voegen – zonder draden en vierkante vormen toe te voegen aan uw interieur. Bovendien heeft het een opvallend ontwerp met een dodecaëdrische vorm. Veel van de aandacht wordt besteed aan de sculpturale identiteit en de structurele integriteit van het ontwerp dat een unieke vorm heeft. Het bestaat uit twaalf regelmatige vijfhoeken, waarvan er drie op elk hoekpunt samenkomen. De geanodiseerde aluminium ringen rond de drivers zorgen voor een stijlvol contrast met het matzwart of zilver van de dodecaëder. Elk gat in de ring van geanodiseerd aluminium wordt één voor één zorgvuldig geboord.

Voor optimaal volume zonder resonantie

U zult genieten van deze kleine speaker en zijn optimale geluidservaring. In principe kunt u hem overal plaatsen, zoals in de hoek of tegen een muur. Hoewel het menselijk oor de richting van de laagste hoorbare frequenties niet detecteert, is deze functie een welkome aanvulling, omdat de reflecterende eigenschappen van een kamer duidelijk invloed hebben op het algehele geluidsbeeld. Bovendien kunt u het volume verhogen zonder u zorgen te maken over oververhitting of onhandige pieken, aangezien het is ontworpen met een thermisch beveiligingssysteem met extra bedieningselementen voor perfect basbeheer en integratie met de rest van uw luidsprekers. Deze aantrekkelijke speaker heeft niet alleen een onderscheidend ontwerp, maar elk technisch detail dat u ziet, wordt gedreven door een toewijding om de gevoelens vast te leggen in zelfs de laagste frequenties. Het heeft indrukwekkende componenten en kenmerken in een futuristisch innovatieontwerp dat ongewenste trillingen elimineert. Dat betekent dat u een strak geluid ervaart en de BeoLab vrijwel overal neer kunt zetten zonder trillingen te krijgen. De BeoLab 19 zwart of BeoLab 19 zilver geeft u de beste geluidservaring en is een unieke aanvulling op uw interieur. Bekijk hier meer informatie.

https://morelisse.nl/product/beolab-18/