Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Camping de Marshoeve, voor ieder wat wils!

Bent u van plan om dit jaar heerlijk te gaan kamperen met het gezin? Logisch dat u dan op zoek bent naar een echte familiecamping. De Veluwe kent vele verborgen schoonheden en Camping De Marshoeve is er daar één van. Gelegen nabij de Veluwe, in een rustige en unieke omgeving tussen Beekbergen en Eerbeek, vindt u deze camping. Geniet van een wandeling tussen bos en heide, of ga erop uit richting het centrum, dat zich op slechts 2 min. loopafstand van Camping de Marshoeve bevindt. Voor een mooie impressie van Camping de Marshoeve kun je hun fotogalerij bekijken.

Activiteiten op Camping de Marshoeve

Op Camping de Marshoeve worden diverse activiteiten aangeboden, zowel voor jong als oud. Camping de Marshoeve heeft een vrolijk animatieteam, met een ruimschoots aanbod aan activiteiten, om u en uw kinderen een onvergetelijk verblijf te bezorgen op deze camping. Ze organiseren tevens wekelijks een bingo, maar wie van biljarten, darten of klaverjassen houd, komt bij de Marshoeve ook aan zijn trekken. Daarbij hebben ze een zwembad, volop speeltuinen, cafetaria en een flora- en faunapark. Buiten Camping de Marshoeve zijn er volop mogelijkheden voor een dagje uit. Binnen een straal van 20 km kunt u onder andere terecht bij Dierentuin Burgers Zoo in Arnhem, Paleis Het Loo in Apeldoorn, of parachutespringen bij het vliegveld in Teuge. Voor meer informatie betreft de activiteiten van de Marshoeve en leuke uitjes in de omgeving, kunt u de activiteiten op deze website bekijken.

Prijzen

Bent u benieuwd geworden naar de prijzen? Ook die vindt u op de website van de Marshoeve. Lijkt Camping de Marshoeve u een leuke vakantiebestemming voor deze zomer? Bekijk dan wat Camping De Marshoeve u allemaal te bieden heeft en beleef een heerlijke vakantie nabij de Veluwe! Tot ziens op Camping de Marshoeve!

http://www.marshoeve.nl/