Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Cijfers spelen een belangrijke rol in het leven van ieder mens

Numerologie

Numerologie is de tak van kennis die de occulte betekenis van getallen bestudeert. Getallen spelen een belangrijke rol in iemands leven als schepping zelf, kan in wiskundige termen worden uitgelegd. Als je een bewuste poging doet om om je heen te kijken, zul je merken dat overal om je heen cijfers verschijnen; of het nu natuur, muziek, kunst, architectuur etc. is. Alles is gebaseerd op getallen als codes die u kunt ontdekken.

Er zijn de tien belangrijkste cijfers in de wiskunde, waarvan alle grotere getallen zijn gemaakt. Numerologie is gebaseerd op deze magische figuur. Het enkele cijfer zijn de bouwstenen van de numerologie en elk cijfer geeft op magische wijze zijn eigen specifieke energie af. De numerologie overbrugt onze spirituele wereld met de zichtbare, tastbare wereld.

Numerologie kan worden toegepast om alle aspecten van ons individuele bestaan ​​te begrijpen; rechtstreeks van onze persoonlijkheid tot ons liefdesleven, carrière of bedrijf, sterrenbeelden, gezinsleven, relaties, onze spiritualiteit en zelfs ontspannen activiteiten.

Van alle numerologie zijn ons ‘Levenspadnummer’ en ons ‘Bestemmingsnummer’ het belangrijkste. Uw levenspadnummer geeft u een indicatie van uw levensdoel en waarschuwt u voor de uitdagingen en obstakels die op uw pad kunnen komen. Je lotnummer symboliseert de kansen die je tot je beschikking hebt. Terwijl het levenspadnummer wordt berekend aan de hand van de datum, de maand en het jaar van uw geboorte, wordt het lotcijfer berekend aan de hand van de cijfers die zijn toegewezen aan de letters van uw volledige naam.

Zielsnummer

Een ander numerologienummer, het ‘Zielsnummer’, onthult wat je wilt zijn en doen in je leven. Dit wordt berekend door de nummers van de klinkers in uw naam op te tellen. Sommige numerologen tellen het levenspadnummer en het bestemmingsnummer op om bij een ander belangrijk nummer te komen, het ‘Volwassenheidsnummer’.

Voor een native om een ​​succesvol leven te leiden, moeten deze vier numerologieën overeenkomen en in harmonie met elkaar zijn. Omdat je je levenspadnummer niet kunt beheersen, kan het bestemmingsnummer worden aangepast aan het levenspadnummer en dus kunnen het zielsnummer en het volwassenheidsnummer worden aangepast om de juiste harmonie te bereiken. Het is niet zo dat het ene nummer beter is dan het andere. Elk nummer heeft een eigen persoonlijkheid en heeft zijn sterke punten en zijn zwakheden. Maar wanneer deze figuren in harmonie met elkaar zijn, verloopt het leven voor de inboorling soepel.

Numerologie kan in bijna elke levenssfeer als leidraad worden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de compatibiliteit tussen twee personen te controleren. Numerologen kunnen helpen zien of het numerologiegetal van de twee mensen in een relatie elkaar aanvullen of niet, of ze elkaar kunnen helpen zichzelf beter te begrijpen.

Evenzo kan numerologie iemand helpen beslissen welke dagen het beste zijn om contracten te ondertekenen, nieuwe investeringen te doen, een nieuw project te starten en zelfs te bepalen of de mensen die u inhuurt een goede band met u zullen hebben of niet.

U kunt numerologie gebruiken om te zien welke nummerplaat op uw voertuig u geluk kan brengen, enzovoort.

Bron:
Zodiac Horoscoop