Koraal wetenschap
Image default
Eten en drinken

Laat je volledig ontzorgen bij deze zaalverhuur in Uden

Organiseer je binnenkort een feest en zoek je een ruimte waar je met het hele gezelschap terecht kunt? In Uden kies je dan het best voor de zaalverhuur van Jambon. Hier kun je namelijk met een gezelschap tot wel 130 personen terecht. Voor kleinere groepen is er een gezellige private dining room met ruimte voor 50 personen. Voor welke ruimte je ook kiest; je wordt sowieso zo veel mogelijk ontzorgd. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een eigen bar. Daarnaast heb je de keuze uit diverse arrangementen met eten en drinken. Bij deze zaalverhuur in Uden ontbreekt het jou en je gasten dus aan niets. De sfeer zal zelfs uitstekend zijn dankzij de gezellige zaal en de live muziek.

Zorgeloos feesten door erna te overnachten in het hotel

Wil je helemaal zorgeloos kunnen feesten? Kies er dan voor om Jambon uit Uden niet alleen in te schakelen als zaalverhuur, maar ook op hen te rekenen als restaurant met hotel. In het restaurant kan uw gezelschap heerlijk dineren en de hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien voor een prettige overnachting. Ze beschikken bijvoorbeeld over ruime badkamers en een televisie- en internetverbinding. Hier kun je dus heerlijk uitrusten na het feest. Bovendien kun je er zo meteen een weekendje weg van maken. Het hotel met restaurant heeft namelijk een centrale ligging in Uden. Hierdoor zijn er diverse bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Dat maakt het de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Neem contact op met de vriendelijke medewerkers

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jambon in Uden biedt voor zaalverhuur? Of zoek je een gezellig hotel met sfeervol restaurant voor een weekendje weg? Neem in beide gevallen contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer over de beschikbaarheid van de kamers en de mogelijkheden voor zaalverhuur.