Koraal wetenschap
Image default
Dieren

De dierenarts nabij Oosterbeek voor alle dieren

Het is natuurlijk belangrijk dat een dierenarts, bijvoorbeeld in de buurt van Oosterbeek, goed naar u luistert. U weet namelijk zelf het best wat uw dier mankeert, vooral omdat u hem of haar zelf het beste kent! Daarom kunt u bij Huisdierenkliniek Hornstra terecht, waar deskundige en vriendelijke dierenartsen werken. Een ander voordeel is dat u bij deze kliniek terecht kunt met alle voorkomende huisdieren:

  • Cavia’s
  • Katten
  • Honden
  • Konijnen
  • Fretten
  • Ratten

Heeft uw huisdier zijn of haar behandeling gehad en is er daarna nog middelen nodig die de gezondheid van je dier ondersteunen? Een afspraak maken is dan niet nodig, u kunt uw bestelling gewoon komen ophalen bij de balie. De medewerkers adviseren u dan ook over hoe u de middelen het best toe kan dienen. U kunt bij de balie ook anti-vlooienmiddelen, wormtabletten en speciaal voer voor bijvoorbeeld katten met blaasproblemen aanschaffen.

Uw huisdier goed behandeld dankzij de juiste apparatuur

Uw huisdier is heel belangrijk voor u, dat snapt Huisdierkliniek Hornstra in Arnhem, nabij Oosterbeek ook. Daarom wilt u de hulp van deskundige dierenartsen als er iets mis is met uw huisdier. U kiest bij deze huisdierkliniek de dierenarts die goed bij u past. Daarnaast werken zij altijd met de beste apparatuur. Zo kan er een CT-scan worden gemaakt, en als het dan nodig blijkt te zijn, kan uw dier worden geopereerd, en kan hij of zij verblijven op de verpleegafdeling. Ook worden de specialisten regelmatig bijgeschoold, op het gebied van omgaan met dieren en om op de hoogte te zijn van de nieuwste behandeltechnieken.

Maak eenvoudig online een afspraak

Merkt u dat uw huisdier zich niet goed voelt? U kunt op de website eenvoudig een afspraak maken. Zo kunt u zelf een dag en tijd uitkiezen die u uitkomt, en u kunt ook in het weekend terecht. Heeft u eerst behoefte aan meer informatie over de behandeling of over wat het gaat kosten? Neem dan contact op met deze dierenarts in Arnhem, niet ver van Oosterbeek. Ze beantwoorden uw vragen hier graag, en ze voorzien u graag van gedegen advies.

 

 

Gerelateerde artikelen

Dit is wat u nog niet wist over de online vogelwinkel

Steenmarter bestrijden, weg met ongedierte

Dit diepvries hondenvoer bestaat uit verse producten