Koraal wetenschap
Image default
Aanbiedingen

Cocktailbar huren op locatie

Wil je een cocktailbar huren op locatie. Dan is Bar Company jouw partner. Deze club bestaat uit bijna 100 cocktailshakers die wekelijks op tientallen feesten cocktails shaken. Ze nemen alles mee dat ze nodig hebben zodat jij zorgeloos van je eigen feest kunt genieten.

 

Op welke locaties kun je een cocktailbar huren?

Heb je voor jezelf besloten dat je een cocktailbar wil huren? Dan is het natuurlijk eerst belangrijk om te weten of dit überhaupt wel mogelijk is. Bij Bar Company is iedere locatie geschikt om cocktails te shaken. Het bedrijf beschikt namelijk over meer dan twintig mobiele cocktailbars. En sommige bars zijn zo gebouwd dat ze zelfs een trap opgetild kunnen worden. 

 

Dus wil je cocktails op een boot? Of wil je feest geven in een kasteeltoren? Zelfs dan is het mogelijk om een cocktailbar te huren! En van een tuinfeest thuis, tot een reusachtig festival. Of van de Jaarbeurs Utrecht tot een intieme kantoortuin. Alles is mogelijk!

 

Waar moet je rekening mee houden wanneer je een cocktailbar huurt?

Bar Company komt altijd met een grote verlengde bus. Zorg dus dat je een parkeerplek reserveert zodat zij goed kunnen lossen en kunnen parkeren. Het gebeurt nog wel eens dat als dit niet gedaan is, Bar Company zelf een parkeerplek moet zoeken. En in het centrum van Amsterdam kan dit zo maar eens 45min duren met zo’n grote bestelbus. Zonde natuurlijk als de cocktailbar hierdoor niet op tijd open kan gaan.

 

Verder hoef je eigenlijk nergens rekening mee te houden, want Bar Company neemt alles mee dat nodig is. Denk aan een gave bar, glaswerk, ijs, alle dranken, rietjes etc. etc.

 

Dus, wil jij een onvergetelijk feest? En wil je dus een cocktailbar huren? Ga dan naar barcompany.nl. Deze cocktailshakers zorgen ervoor dat jij een avond gaat beleven die je niet snel meer zult vergeten.

 

Alvast een top feest gewenst!

 

https://www.barcompany.nl/