Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Dakkoffers: meer ruimte voor jouw bagage

Ga je op vakantie, maar biedt jouw auto niet voldoende ruimte voor de spullen die je mee wilt nemen? Kies dan voor een dakkoffer. Met een dakkoffer beschik je direct over extra  bagageruimte. Door middel van dakdragers is het bevestigen van een dakkoffer op jouw  auto binnen mum van tijd gepiept! 

Bagagebox of skibox? 

Er zijn twee soorten dakkoffers: bagageboxen en skiboxen. Zoals de naam al doet vermoeden, is een skibox geschikt voor het meenemen van skibagage zoals ski’s,  skistokken en snowboards. Dit type dakkoffer is daarom iets langer dan een bagagebox. Natuurlijk blijft er ook ruimte over voor andere spullen. Een bagagebox is, ten opzichte van  een skibox, wat hoger. Dat maakt deze koffer erg geschikt voor mensen die op wintersport gaan zonder eigen ski’s of snowboards. Een bagagebox is natuurlijk ook ideaal wanneer je tijdens de zomervakantie over net wat meer bagageruimte wilt beschikken. Op zoek naar een thule dakkoffer? Bekijk ons assortiment.

Tip: meet de lengte van je ski’s of snowboard eerst op, voordat je een skibox bestelt. Zo weet je zeker dat ze erin passen. 

https://www.venderparts.nl/