Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Een populaire led-specialist voor bedrijven

Led Design Holland staat bekend als hardwerkende en betrouwbare partner als het om ledverlichting gaat. Het team doet voor iedere klant zijn uiterste best om passende lampen uit te zoeken, een energiebesparing te realiseren en de best mogelijke service te verlenen. LDH heeft goede contacten met led-leveranciers en kan aan de beste spots, strips, panelen en led railverlichting komen.

De samenwerking met Spek Kozijntechniek in Ouderkerk aan den IJssel verliep bijzonder voorspoedig. De grote fabrieks- en opslaghallen van deze leverancier van hoogwaardige, hardhouten kozijnen, deuren en ramen heeft LDH voorzien van moderne leds. De jaarlijkse besparing is uitgekomen op 62%, met als gevolg dat het in led geïnvesteerde geld in nog geen 3 jaar is terugverdiend.

Voor Bedrijvencentrum Utrecht wist Led Design Holland vergelijkbare resultaten te behalen. In dit geval werden alle lampen, zowel binnen als buiten, vervangen door zuinige led-exemplaren. Het oog wil ook wat. Zeker in een ruimte als deze waar de meest uiteenlopende ondernemers binnenwandelen om -tijdelijk- aan het werk te gaan. Er is daarom gekozen voor strakke designlampen aan de gevel, in het trappenhuis en aan het plafond.

Luxebakkerij Leopold Nagelkerke – met een vestiging in Prinsenbeek en Chaam – schakelde LDH in om nieuwe leds aan te schaffen en op te hangen in zowel de winkels als de bakkerijen. In Chaam valt de energierekening voortaan 58% lager uit, in Prinsenbeek 82%. De medewerkers zijn zeer tevreden over het werklicht. De klanten blijven met een glimlach op hun gezicht brood en andere lekkernijen bestellen, dus ook zij zullen content zijn!

 

Als u besluit Led Design Holland in te schakelen voor nieuwe showroom-, kantoor- of werkplaatsverlichting, mag u het volgende verwachten:

–        een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de mogelijkheden uiteen worden gezet;

–        een inspectieronde zodat een professioneel lichtplan opgesteld kan worden;

–        eventueel aanvullingen en aanpassingen nadat u het plan heeft bestudeerd;

–        inkoop van de ledlampen;

–        installeren van de ledlampen.

En dit alles op korte termijn en binnen een door u gewenst tijdbestek. LDH bereikt u via

info@leddesignholland.nl of 076-8883300.

https://www.leddesignholland.nl