Koraal wetenschap
Image default
Vakantie

Boek een sfeervolle groepsaccommodatie in Gelderland

Organiseert u binnenkort een familie-, vrienden- of personeelsweekend en bent op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie in Gelderland? Bij groepsaccommodatie De Aalbertshoeve bent u zeker aan het juiste adres. Geniet van alle rust en meer dan genoeg ruimte in de groene omgeving van Ermelo. De accommodatie ligt vlak bij Apeldoorn en is eenvoudig te bereiken. Geniet van de prachtige natuur, de Veluwse bossen en meer dan genoeg leuke activiteiten. 

Drie sfeervolle verblijven voor een weekend met een vereniging

De Aalbertshoeve is een ideale locatie voor het organiseren van een weekend met uw vereniging. De accommodatie heeft namelijk drie verschillende verblijven die ook te combineren zijn. De groepsaccommodatie is gelegen in het groene Ermelo met een prachtige omgeving waar meer dan genoeg te doen is. In de accommodatie ‘t Schot kunnen maximaal 44 personen, in accommodatie Kamphuus maximaal 52 personen en in accommodatie De Deel maximaal 86 personen. Het is ook mogelijk om deze verblijven te combineren en tegelijk te boeken, waardoor u ruimte heeft voor maximaal 186 personen. Zo kan de hele vereniging mee.

Veel recreatiemogelijkheden voor een verenigingsweekend

Wilt u met uw vereniging binnenkort een weekendje weg? Kies dan voor de groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Gelderland. U vindt in en rondom het verblijf zelf genoeg te doen, maar ook de omgeving biedt meer dan genoeg recreatiemogelijkheden voor een geslaagd verenigingsweekend. Ga met uw leden op pad in de Veluwse bossen of het nabijgelegen strandje. U kunt ook gezellig dagje eropuit in een dierentuin, pretpark of zwembad.

Boek vandaag nog uw groepsaccommodatie in Gelderland 

Heeft u uw oog laten vallen op een van de geweldige groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve? Boek dan vandaag nog het verblijf voor een onvergetelijk verenigingsweekend. U kunt online de beschikbaarheid van de verblijven checken en direct boeken. U kunt ook reserveren door te bellen of het contactformulier in te vullen. Het wordt hoe dan ook een fijne vakantie of een heerlijk weekend weg in deze groepsaccommodatie te Gelderland.