Koraal wetenschap
Image default
Tweewielers

Fietsenwinkel Nijmegen service

Van een fietsenwinkel in Nijmegen verwacht je natuurlijk wel dat er verschillende services aangeboden worden. Hierbij moet je denken aan services als reparatie service en aanschaf service. Ook wil je natuurlijk dat deze services gratis zijn en voor elke fiets gelden. Als je hier naar op zoek bent, ben je bij Brouwer Bike Store aan het juiste adres

Reparatie service

Wanneer je je fiets laat repareren wil je natuurlijk niet dat je zonder fiets komt te zitten. Daarom is het bij Brouwer Bike Store ook mogelijk om gratis een fiets te lenen tijdens de reparaties.

Ook is het een mogelijkheid om je fiets op te laten halen en weg te laten brengen. Dit kun je ook combineren met een leenfiets. Zo wordt je fiets opgehaald en een leenfiets gebracht. Dit kan allemaal zonder extra kosten te maken. Zo betaal je alleen de prijs van de reparatie.

Fietsenwinkel Nijmegen aanschaf service

Tijdens het aanschaffen van een fiets wil je natuurlijk ook een aantal services. Bij Brouwer Bike Store zorgen ze er voor dat je ook hieraan niet tekort komt. Zo krijg je gepaste hulp bij het uitzoeken van een fiets. Daarnaast kun je tijdens het uitzoeken van een fiets direct een gratis proefrit maken. Dit maakt dat je direct weet hoe de fiets rijdt.

Als je niet in één keer alle kosten van een fiets wilt betalen, is het ook mogelijk om een fiets te leasen. Dit houdt in dat je elke maand een bepaald bedrag betaald. Na een tijdje dit te doen hou je een bedrag over die je in één keer betaald en na het betalen van dit bedrag is de fiets geheel van jou. Dit kan handig zijn voor bedrijven of voor mensen die niet in één keer een hele sloot geld willen betalen.

Ook biedt Brouwer Bike Store een inruilservice aan. Dit houdt in dat je je oude fiets in kan leveren om korting te krijgen op de aankoop van een nieuwe fiets. Als je hiervoor naar de winkel komt, krijg je direct te horen hoeveel korting je krijgt op de aankoop van een nieuwe fiets.