Koraal wetenschap
Image default
Telefonie

Het moment van het jaar voor de liefhebbers van Apple

Het is weer het moment van het jaar voor de liefhebbers van Apple. Op 13 oktober 2020 zal namelijk het Apple persmoment weer plaatsvinden. Op dit evenement zullen er weer verschillende nieuwe apparaten worden gepresenteerd. Deze zullen dan door de vele reviewers weer snel worden getest. Daarnaast zullen de liefhebbers weer voor de winkels van Apple gaan liggen om als eerste de nieuwste IPhone ’s, IPad ’s, IMac ’s en natuurlijk nog veel meer. Al deze producten zullen weer duurder zijn dan de vorige waardoor we met zijn alle weer de afweging moeten maken of de nieuwe Apple Watch wel echt nodig is of dat we die eigenlijk niet nodig hebben. Bovendien zal er ook weer een update worden getoond voor de meeste besturingssystemen.

Nieuwe IPhone ‘s

De IPhone ’s van dit jaar hebben de naam 12 gekregen dit is in lijn met het vorige model de IPhone 11. Deze IPhone zal qua design een beetje verschillen van de IPhone 11. Echter, in grote lijnen zal dit overeenkomen. De IPhone 12 komt dit jaar in vier modellen. Dit is een model extra vergeleken met de IPhone 11. Het nieuwe toegevoegde model is de IPhone 12 Mini. Deze telefoon is er op gericht om mensen te bereiken in het lagere segment. Want aangezien de prijzen van de IPhone ’s elk jaar stijgt is het voor steeds meer mensen een telefoon aan het worden die onbetaalbaar wordt. Om toch deze mensen weer te kunnen bereiken kiest Apple ervoor om dus een telefoon aan te bieden tegen schappelijkere prijs. Zo kan uiteindelijk iedereen met elk budget weer Apple-fan blijven.

 

Beschermen van je nieuwe IPhone

Het is belangrijk dat je deze nieuwste IPhone dan ook weer zo lang mogelijk kunt gebruiken. De leeftijd van de telefoon kun je verlengen door te kiezen voor een beschermglas voor het scherm en een bijvoorbeeld IPhone 12 Pro max telefoonhoesje. Dit IPhone 12 Pro max telefoonhoesje zorgt er namelijk voor dat je geen krassen krijgt op de achterkant van het toestel. Zo kun je de telefoon weer voor een hogere prijs verkopen als je weer een nieuwe koopt. Daarnaast krijg je natuurlijk ook door het hoesje minder snel deuken in de hoeken.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Pro-Max-Hoesjes