Koraal wetenschap
Image default
Woning en Tuin

Goedkope houten jaloezieën op maat bestellen?

Goedkope houten jaloezieën op maat bestellen? Zwarte houten jaloezieën zijn een nieuwe kleur voor je interieur, het moderniseert je interieur in één klap en zorgt bovendien voor een gezellige sfeer in je kamer. De meeste ontwerpers kiezen voor een passende kleur of contraststreep. Houten jaloezieën zijn 100% op maat gemaakt en worden geleverd in standaardmaten, dus je kunt kiezen wat je maar wilt, kleur, maat, waar je controle over wilt hebben, of het nu in een nis hangt of net buiten de kamer. Voor optimaal comfort en gebruiksgemak kunt u zelfs kiezen voor een motor tegen een zeer betaalbare prijs. Deze elektrische jaloezieën zijn zeer geschikt voor de volgende gebieden:

keuken, woonkamer, slaapkamer en kantoor.

Waarom zwarte jaloezieen?

Als je een statement wilt maken, is het kopen van zwarte houten horizontale jaloezieën een gedurfde keuze. Je kan voor zwart kiezen omdat het niet alleen in het oog springt, maar ook goed contrasteert met andere elementen in de kamer, zoals vloeren, andere meubels en behang. Lamelbreedtes zijn 25, 35 of 50 mm. Alle lamelbreedtes bieden dezelfde zonwering, maar voor elektromotoren zijn alleen lamellen van 50 mm beschikbaar. Kiezen voor een stekkerdoos betekent niet dat je meteen je portemonnee moet trekken. Er zijn veel opties tegen een zeer betaalbare prijs, en de voordelen op de lange termijn moeten ook worden overwogen. De jaloezieën kunnen nu worden geprogrammeerd om te openen en te sluiten wanneer u maar wilt, waardoor u tot 10 procent bespaart op uw elektriciteitsrekening. Motorisatie is belangrijk wanneer de jaloezieën breder zijn dan 200 cm, omdat ze met een druk op de knop te bedienen zijn en niet met koorden open en dicht geforceerd hoeven te worden. Makkelijk te installeren en te onderhouden.

Houten jaloezieën zijn eenvoudig op te meten en te plaatsen. Onderhoud is eenvoudig. Een stofzuiger kan stof snel verwijderen. We raden af ​​om de lamellen met water schoon te maken. Helaas zijn houten jaloezieën niet bestand tegen vocht, daarom raden we houten jaloezieën niet aan in vochtige ruimtes. In vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers wordt aangeraden aluminium of PVC-jaloezieën te gebruiken.