Koraal wetenschap
Image default
Muziek

Grote opkoper van tweedehands singels, lp’s en vinyl platen

Voor inkoop als verkoop bent u bij ons aan het goede adres

Bent u een echte muziekliefhebber of vinyl platenverzamelaar? Dan bent u opzoek naar ons. Opkoper platen koopt en verkoop vinyl platen. Voor de inkoop van uw vinyl platen bent u bij ons aan het goede adres. We leveren betaalbare singels, lp’s, vinyl platen en altijd tweedehands. Dit maakt dat we als opkoper platen zo goedkoop kunnen zijn. De singels, lp’s en vinyl platen zullen altijd in goede staat verkeren. Dit kunnen wij garanderen. Mocht u uw platen willen verkopen, dan zijn wij als opkoper platen geïnteresseerd in wat u te bieden heeft. Dit mogen zowel Nederlands- als Duits- of Engelstalige platen zijn.

Door heel Benelux en Duitsland (ver)kopen wij singels, lp’s en vinyl platen

U hoeft hiervoor niet door stad en land te reizen. Wij zijn de beroerdste niet en erg gepassioneerd in ons vak. Wij reizen voor u af door heel de Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, opzoek naar de beste en meest unieke collecties. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw collectie of een deel van uw collectie, schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Wij komen graag langs om een kijkje te nemen. We zorgen altijd voor een eerlijke prijs, mits uw singels, lp’s en vinyl platen nog in goede en bruikbare staat verkeren. U kunt contact opnemen via de website of bellen.

Betrouwbare partners

Als partner willen wij onze naam hooghouden, daarom zijn wij erg betrouwbaar. We hebben een breed aanbod aan vinyl platen als opkoper platen. Als u uw gewenste singel niet kunt vinden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag met zoeken en zorgen ervoor dat al onze partners tevreden naar huis kunnen.