Koraal wetenschap
Image default
Aanbiedingen

Kan je zonwerend raamfolie op elk type raam plakken?

Kan je zonwerend raamfolie op elk type raam plakken?

Zodra de warmere dagen er weer zijn neemt ook de temperatuur binnenshuis stevig toe. Dat is in het voorjaar nog wel lekker omdat de temperatuur buiten dan niet al te hoog is. Alleen in de zomer kan de temperatuur wel echt stevig oplopen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je huis binnen echt intens warm word. Dit is eigenlijk heel simpel op te lossen en dat is met zonwerend raamfolie. Alleen kan je niet zomaar op elk type glas raamfolie plakken. Denk bijvoorbeeld aan dubbelglas of HR++ glas. Hier moet je niet zomaar elke folie opplakken want de kans dat je raam barst is best groot. Bij plakfoliewebshop.nl kun je uit een groot assortiment aan zonwerend raamfolie kiezen. Zij hebben niet alleen voor enkelglas maar ook voor dubbelglas en HR++ glas geschikt folie.

 

Is zonwerend raamfolie moeilijk te plakken?

Het fijne aan zonwerend raamfolie is dat het voor iedereen gemakkelijk te plakken is. Hierdoor kan iedereen op een goedkope manier genieten van een koeler huis. Het laten monteren van bijvoorbeeld een rolluik of airco is vele malen duurder. Het gebruik van raamfolie kan je daarom zo al honderden euro’s schelen. Dit is zeker voor het klimaat in Nederland fijn. Want helaas hebben wij niet veel zomerse dagen en kan een airco daarom niet altijd uit. 

 

Tips om de koelte op te zoeken

Het laag houden van de temperatuur in huis is al een stap in de goede richting om koel te blijven. Alleen wij hebben nog wel een aantal tips hoe je jezelf koel kan houden:

 

  • Heb je een achtertuin en ruimte voor een opblaas zwembad? Ook al is het maar een klein baby zwembad. Als je je voeten iets kunt koelen is dit natuurlijk heel fijn. Want zolang je voeten koel aanvoelen zal je lijf dat ook hebben.

  • Eet geen zware maaltijden in de zomer. Je lichaam is al erg druk om zichzelf koel te houden. Eet je een grote maaltijd dan neemt de focus af en is je lichaam druk met het verteren van eten. Kies daarom wat vaker voor een goed gevulde pastasalade of ovenschotel met veel groente.

  • Zit vooral niet te veel stil. Om je lichaam af je koelen is het goed om in beweging te blijven. Hierdoor verlies je de warmte en zweet wat zich opstapelt. Vergeet vooral niet genoeg te drinken hierbij! In de zomer heb je meer kans op uitdrogen wat je wil voorkomen.

  • Douche niet te koud. Als je koud doucht kan het daarna lijken alsof je het nog heter hebt. Probeer daarom altijd je douchebeurt af te sluiten met warmer water. 

 

https://www.plakfoliewebshop.nl