Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Kaptoom

Een kaptoom bestellen bij Art of Riding

Ben je voor jouw paard op zoek naar een kaptoom? Dan ben je bij Art of Riding aan het juiste adres! Een kaptoom is de perfecte bitloze hoofdstel. Rijden met een kaptoom is vergelijkbaar als rijden met een bit. Echter werkt de kaptoom in plaats van de mond in op de neus van je paard. Dit wordt door paarden als een stuk prettiger ervaren, wat de vertrouwensband tussen jou als ruiter en je paard weer vergroot. Art of Riding is een webshop die gespecialiseerd is in kaptomen en bitloze hoofdstellen. Bekijk gerust ons ruime assortiment aan hoge kwaliteit producten in onze webshop!

Neem gerust eens een kijkje bij het aanbod op onze website. Nog vragen? Vul dan het contactformulier op onze website in en je hoort zo snel als mogelijk van ons.

Waarom een kaptoom bestellen?

Een kaptoom is een leren hoofdstel dat, in tegenstelling tot een hoofdstel, niet over een keelriem beschikt, maar over een kaakriem. Deze voorkomt dat de bakstukken niet in aanraking komen met de ogen van het paard. De kaptoom bevat drie beweeglijke ringen aan het neusgedeelte. Bij Art of Riding kun je een kaptoom van hoge kwaliteit bestellen en zo het rijden voor jouw paard een stuk prettiger kan maken. Kijk ook eens naar een bitloos hoofdstel of een hackamore!

Bestel gelijk een kaptoom in de webshop!

Wil je een kaptoom voor je paard kopen? Bestel deze dan online bij Art of Riding. Voor meer informatie over onze producten kun je vrijblijvend het contactformulier op onze website invullen. Je ontvangt zo spoedig als mogelijk een reactie op je bericht.

https://www.artofriding.nl/nl/