Koraal wetenschap
Image default
Huishoudelijk

Kasten op maat gemaakt naar jouw wensen

Twee kasten op maat in je werkkamer, waar je al je boeken en administratie in kunt opslaan. Of een kast in je slaapkamer waar je al die stapels kleding in kwijt moet. Misschien wil je wel een kast in je washok, waardoor je al die lelijke spullen niet hoeft te zien. Een kast is in iedere woning of bedrijfspand noodzakelijk. Alle spullen die je hebt moet je toch ergens opbergen, om te voorkomen dat het een rommel wordt in de ruimte.

Perfecte maat

Een kast past niet altijd precies op de plek waar je hem had gepland. De kast is of net te groot, te klein, te hoog, te diep, te smal. Een echt perfecte maat kast bestaat eigenlijk niet. Althans niet standaard in de winkel. Kasten kun je namelijk ook op maat laten maken. Kasten op maat gemaakt maken het de klant mogelijk om een kast uit te kiezen naar keuze, die perfect past in het interieur van de daarvoor bestemde ruimte, waar de kast uiteindelijk moet komen te staan. Naast dat de kasten die op maat zijn gemaakt, perfect passen qua maatvorming, zijn de kasten ook uniek, omdat ze niet in iedere winkel te verkrijgen zijn. Je stelt namelijk zelf de kast geheel samen, naar eigen wens. Kasten die op maat zijn gemaakt, zijn vaak van de beste kwaliteit wanneer er gebruik gemaakt wordt van het materiaal hout. De op maat gemaakte kasten worden gemaakt van hout dat uit de bossen is gehaald, met een kritische blik. Het beste en mooiste hout wordt gebruikt om de kasten op maat te maken.

Hout

Het hout voor de op maat gemaakte kasten wordt verzameld in Nederland. In Nederland is mooi en kwalitatief goed hout beschikbaar voor kasten die op maat gemaakt worden, en hiervoor hoef je dus niet naar het buitenland.