Koraal wetenschap
Image default
Woning en Tuin

Met hypotheker Lelystad een huis in kindvriendelijke buurt

Heb je één of meerdere kleintjes door het huis heen rennen? Super leuk, maar kinderen willen naar buiten als het goed weer is. Het is daarom bij het kopen van een woning wel zo belangrijk om te letten op de kindvriendelijkheid van de buurt. Want wat is een kindvriendelijke buurt?

 

Het beste voor onze kinderen

Het is niet meer dan normaal dat je al ouder alleen het aller beste wilt voor je kinderen. In de ochtend naar school kunnen lopen, de dokter om de hoek hebben voor als er iets aan de hand is en een sportclub in de buurt voor als ze wat ouder zijn. Omdat je dit soort voorzieningen niet overal vindt is het belangrijk hier extra op te letten bij het zoeken naar een nieuwe woning. Naast deze voorzieningen is het ook belangrijk dat de buurt groen is en er veel ruimte is voor buitenspelen.

 

Kindvriendelijke buurt met hypotheker Lelystad

Wist je dat Lelystad het grootste speelbos van Nederland heeft? Maar daar blijft het niet bij. Ook het natuurpark is een écht wild park waar je het hele jaar door kunt wandelen en ondertussen zelfs allerlei lieve diertjes kunt spotten. Komt het met bakken uit de lucht? Dan is het kindvriendelijk museum Aviadrome of Batavialand een aanrader. Kortom, voor een kindvriendelijke buurt moet je echt wel bij hypotheker Lelystad zijn. Hypotheker Lelystad heeft jarenlange ervaring binnen de huizenmarkt en weet daarmee u aan uw droomwoning te helpen!

 

 

https://rockethypotheken.nl/hypotheek-lelystad/