Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Rittenregistratie: schept voor eens en altijd duidelijkheid

Goede rittenregistratie. Beste dames en heren, ik heb iets leuks te melden. In mijn auto is vandaag een klein zwart kastje geplaatst door een snelle monteur. Binnen een klein kwartier had hij de klus voor elkaar. Het leek mij een goede en ervaren monteur. Dus ik heb er veel vertrouwen in dat het kastje goed werkt. U en ik gaan in de auto zitten om maar meteen de proef op de som te nemen. Meteen recht voor zijn raap, meteen de koe bij de hoorns pakken. Dus zeker niet lang dralen. Rittenregistratie.

Het logo van BMW lijkt op het eerste gezicht heel gewoon

Rittenregistratie. Dus zeer zeker niet om de hete brij heen draaien. U en ik hebben veel geluk want we hebben een hele mooie en goed auto waarin we gaan rijden. Het gaat om een rode BMW met aan boord heel veel moderne snufjes. Maar het gaat er toch vooral om dat een auto goed vooruit gaat of indien nodig achteruit. U weet het misschien niet daarom ga ik een leuk feit vertellen over de firma BMW. Deze firma komt uit het zuiden van Duitsland. Het zijn dus onze oosterburen. Rittenregistratie.

Ontdek het verhaal, het geheim van het logo van BMW

Rittenregistratie. Ik weet niet of u ooit de moeite hebt genomen om het bekende logo van BMW eens heel erg goed te bekijken. Het logo is rond van vorm en heeft als belangrijkste kleuren blauw en wit. Als je niet beter zou weten denk je het zijn gewoon vier blokjes. U en ik zien zeer duidelijk twee witte blokjes en twee blauwe blokjes. Maar daar zit nou juist het geheim van dit logo. Je denkt het zijn vier gewone blokjes. Nee, het is een witte propeller  tegen een blauwe achtergrond. Rittenregistratie.