Koraal wetenschap
Image default
Woning en Tuin

Openhaarden en uitstoot: deze specialist geeft advies voor jouw woning in Oegstgeest

De specialist omtrent openhaarden uit regio Oegstgeest heeft natuurlijk niet alleen verstand van diverse soorten openhaarden. Deze professional heeft ook inzage in duurzaamheid en de onderlinge verschillen tussen de diverse soorten openhaarden. Zo wordt vaak gedacht dat een houthaard zorgt voor een behoorlijke uitstoot, maar is dit wel echt zo? Iedere specialist van Vano in Leiderdorp, vlak bij Oegstgeest, kan je per model van de openhaarden meer vertellen over diens duurzaamheid en uitstoot.

De uitstoot van de houthaard ligt lager dan vaak gedacht

Er wordt vaak gedacht dat de houthaard voor een behoorlijke uitstoot zorgt en daarmee voor een aanzienlijke belasting van het milieu. Een specialist in openhaarden in Oegstgeest en regio kan je vertellen dat de uitstoot een stuk lager ligt dan vaak wordt gedacht. Voorheen lag de uitstoot hoog, maar de houthaard gaat met de tijd mee. Koop je een houthaard bij een specialist in Oegstgeest of omgeving op het gebied van openhaarden? Dan kies je voor een moderne houthaard. Deze hebben een hoger rendement dan oudere modellen, waardoor brandhout efficiënter brandt. Het hoge rendement zorgt er ook voor dat er aanzienlijk minder schadelijke deeltjes en rook vrijkomen. De rookgassen worden door de houthaard verbrand om meer warmte te verkrijgen. Doordat zowel rookgassen als het brandhout worden verbrand, komt er minder uitstoot vrij.

Informatie van een ware specialist op het gebied van openhaarden

Je kunt een bezoek brengen aan een specialist op het gebied van openhaarden in de omgeving van Oegstgeest. Vano in Leiderdorp is dan een uitstekende optie. Deze professional kan je alles vertellen over de milieuvriendelijkheid van de moderne houthaard. Daarnaast kun je bij deze specialist in de buurt van Oegstgeest ook terecht voor diverse andere soorten openhaarden, waaronder de elektrische haard en de gashaard. Uiteraard is het mogelijk om de modellen te bewonderen in een sfeervolle showroom, waar je direct een professioneel advies kunt krijgen.