Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Oude computerspellen zijn geld waard

Waarschijnlijk heb jij net als ieder ander vroeger computerspelletjes gespeeld. De kans is dan ook groot dat die oude games nu op zolder liggen, bedorven onder het stof. Tijd voor een grote schoonmaak! Je kunt geld verdienen door deze spellen te verkopen, en dat is helemaal niet moeilijk. In deze blog leer je hoe je het beste de verkoop- en verzendmethoden van oude games kunt aanpakken.

 

Games ruilen voor cash

Als je wel eens een game speelt, heb je ook ooit voet gezet in een gamewinkel. Deze winkels doen bijna allemaal aan inruilactie. Vanuit het hele land kun je spellen versturen naar deze zaken. Wat zij er vervolgens mee doen is het doorverkopen van jouw oude spel, aan retro-game liefhebbers. Om een goede prijs te krijgen voor je spel wil je dat het zo goed mogelijk aankomt, het versturen mag niet af doen aan kwaliteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je de artikelen verzonden en de kosten hiervan. De meeste kiezen ervoor om luchtkussen enveloppen te gebruiken voor verzending.

 

Verstuur veilig met luchtkussen enveloppen

Als je iets doet, doe het dan goed. Kies ervoor om jouw oude games in te pakken met luchtkussen enveloppen. Dit is de meest handige en makkelijke manier om dit te doen. Games zitten gebruikelijk verpakt in een plastic doosje dat een stootje kan verdragen, toch zou je het zelf ook niet fijn vinden een artikel met deuken en krassen te ontvangen. De lucht enveloppen zijn in verschillende maten te koop: DVD-, CD- en A4-formaat. Luchtkussenenveloppen hebben zoals de naam al verkapt, een laag van bubbeltjesfolie. De bubbeltjes kunnen klappen opvangen om schade te voorkomen en worden daarom het meest aangeraden voor het versturen van breekbare spullen.

https://luchtkussengigant.nl/