Koraal wetenschap
Image default
Dieren

Dit diepvries hondenvoer bestaat uit verse producten

Wil jij jouw hond het beste voer bieden en dit eenvoudig online bestellen? Kies dan voor het gezonde diepvries hondenvoer van de specialist Plutopetfood. Je bestelt in de webshop van deze specialist eenvoudig en snel jouw gewenste diepvries hondenvoer. Dit voer wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en wordt vers ingevroren. Zo profiteert jouw hond van gezonde voeding. Bovendien wordt er tijdens het bereidingsproces geen gebruikt gemaakt van chemicaliën en werken de makers samen met slagers en dierenartsen om de beste voeding voor jouw huisdier te ontwikkelen en produceren. Plutopetfood is het beste alternatief voor de supermarktvoeding, tegen een scherpe prijs!

Diverse smaken en mixen eenvoudig te bestellen

Weet jij al welk diepvries hondenvoer jij gaat kopen om jouw trouwe viervoeter mee te verwennen? In het aanbod van dit bedrijf vind je diverse smaken. Kies bijvoorbeeld voor eend, rund, kip of lam. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een mix met kip en vis of kip en pens. Daarnaast is er een mix met vijf soorten vlees. De vijf-diersoorten mix is diepvries hondenvoer dat bestaat uit:

  • 40% rund
  • 20% eend
  • 20% kalkoen
  • 10% zalm
  • 10% paling

Wil je liever hondenbrokken bestellen? Ook dan kun je uitstekend bij deze webshop terecht. Kies bijvoorbeeld uit brokken met vis, gevogelte, lam, kip of rund. Er zijn ook speciale hondenbrokken voor puppy’s beschikbaar. Zo heb jij alle mogelijkheden om jouw hond te voorzien van de beste voeding. Heb jij ook nog een kat thuis? Kattenvoer behoort ook tot het aanbod! Zo bestel je eenvoudig diepvries kattenvoer, brokken, snacks en supplementen.

Bestel direct in de webshop

Ben jij geïnteresseerd in diepvries hondenvoer, snacks, brokken of supplementen van deze specialist en wil jij jouw hond natuurlijke en gezonde voeding geven? Bestel dan direct in de webshop. Bestel voor 16.00 uur dan worden de producten dezelfde dag nog verzonden.