Koraal wetenschap
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom de opvouwbare bolderkar?

Praktisch alternatief

Ben je het zat om de hele tijd je bolderkar naar boven te moeten sjouwen als je hem even voor een dag niet meer gebruikt? Dan is deze opvouwbare bolderkar het perfecte alternatief. Dit zal je veel tijd en ruimte besparen. Wil je je kinderen mee nemen en heb je geen zin om je spullen apart mee te nemen in een tas en je kinderen in een kinderwagen?

Dan is de bolderkar een goed alternatief. Hier kan je namelijk je spullen & je kinderen in mee nemen! Hij kan gemakkelijk mee op reis. Of het nou de kofferbak is van een auto of het ruim van een vliegtuig. Het avontuur kan beginnen met de opvouwbare bolderkar! Vroeger werden deze bolderkarren van hout gemaakt maar in de meeste gevallen worden deze tegenwoordig van lekker comfortabel materiaal gemaakt.

 

 

Voor welke activiteiten kan je de opvouwbare bolderkar gebruiken?

Je kunt de opvouwbare bolderkar voor veel verschillende activiteiten gebruiken. Naast dat het erg praktisch is om spullen in mee te nemen kan je hem ook gebruiken voor leuke activiteiten met je kinderen. Ga je camperen met het gezin of een dagje naar het strand? Dan kun je al je spullen gemakkelijk in de bolderkar gooien. De bolderkar kan je makkelijk opvouwen en in je kofferbak gooien.

Het is koningsdag en je wil makkelijk al je spulletjes naar de plaatselijke rommelmarkt brengen? Dan is dit ook een makkelijk alternatief. Hier bespaar je rugklachten mee en een hoop tijd! Je hoeft niet steeds heen en weer omdat er genoeg ruimte is in de bolderkar. Wil je op een warme zomerdag lekker gaan picknicken met je kinderen aan het meer? Dan kan het zeer uitputtend zijn om je spullen de hele tijd heen en weer te moeten tillen in de hitte. De bolderkar is een perfect alternatief voor deze activiteit.  

https://beachwagon.company/opvouwbare-bolderkar.html