Koraal wetenschap
Image default
Vakantie

3 dagen Praag rond kerst

Wil je er tijdens kerst graag een paar dagen tussenuit om een mooie stad te verkennen? Ga dan op de citytrip; mooi 3 dagen Praag! Praag is een historische, sfeervolle stad, zeker tijdens de feestdagen. Bij ons kan je voor een leuk bedrag 3 dagen Praag inplannen en wordt je ook nog een op de hoogte gesteld van de leukst activiteiten. Wij maken jouw 3-daagse kerstreis naar Praag helemaal compleet. Wil jij graag 3 dagen naar Praag? Lees dan snel verder.

 

Wat wij regelen voor 3 dagen Praag

Wil jij rond de kerstdagen met een vriend, vriendin, familielid, etc. graag een trip maken naar Praag? Dan zit je bij ons goed. Wanneer je een trip van 3 dagen Praag boekt, kan je dat het beste bij ons doen. Bij ons weet je namelijk zeker dat je niets te kort komt tijdens je trip 3 dagen Praag! Voor een mooi bedrag regelen wij namelijk twee overnachting in een 3 sterren hotel in het centrum van Praag. Daar krijg je natuurlijk tweemaal een ontbijtbuffet bij. Ook regelen wij het vervoer tussen de luchthaven en het hotel en krijg je een tour door Praag van een Nederlandse gids. Zo weet je zeker dat je niets mist en worden jouw 3 dagen in Praag geheid een groot succes.

Wat te doen tijdens 3 dagen Praag

Praag heeft veel te bieden tijdens de kerstdagen. Daarom is dat een perfect moment voor een 3-daagse trip naar deze Tsjechische stad. Ook in Tsjechië is kerst een echt familiefeest en, wordt net als in Nederland, groots gevierd. Zo zijn er verschillende kerstmarkten te vinden tijdens de 3 dagen Praag. Neem een bezoekje aan de kerstmarkt op het Oude Stadsplein of loop langs de gezellige kraampjes op het Wenceslausplein! Natuurlijk zal je ook een reusachtige kerstboom tegenkomen en zal de stad overladen zijn met lichtjes, een kerstkoor en lekkernijen. Waar wacht je nog op? Beleef het allemaal zelf tijdens 3 dagen Praag tijdens kerst!