Koraal wetenschap
Image default
Vakantie

Vier vakantie op deze camping aan een meer in Tsjechië

Wil je vakantie vieren op een camping aan een meer in Tsjechië? Dan is Camping de Regenboog dé plek waar je moet zijn. Deze camping is zeer geschikt voor gezinnen en beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om zorgeloze weken te beleven. Ook in de omgeving is er genoeg te zien en te beleven. Zo vind je er diverse natuur- en pretparken en ontdek je er prachtige steden zoals Dresden en Praag. Kortom: het hele gezin vermaakt zich hier zonder problemen. Ben je benieuwd naar deze camping en zijn faciliteiten? Lees dan verder!

Ontdek de uiteenlopende faciliteiten van deze camping

Camping de Regenboog is gelegen op een idyllische locatie. De camping ligt namelijk aan een meer in Tsjechië, vlak bij de Duitse grens. Vanuit Arnhem rijd je er in zo’n acht uur naartoe. Het meer is bovendien geschikt om een ontspannen boottochtje te maken of te zwemmen. De plekken op de camping zijn zeer ruim opgezet, waardoor je voldoende rust en ruimte ervaart. Ga je liever voor meer comfort? Dan boek je een volledig verzorgde accommodatie. ’s Avonds eet je gezellig mee tijdens de grote gezamenlijke barbecues of kun je heerlijk eten bij de recent geïntroduceerde foodtrailer met terras. Daarnaast is er meer dan genoeg te beleven voor de kinderen. Zo kunnen zij gebruikmaken van:

  • Een tafeltennistafel
  • Een beachvolleybal- en voetbalveld
  • Een jongerenhonk met spelletjes
  • Een speeltuin

Beleef diverse excursies

Op deze camping aan een meer in Tsjechië vermaken jij en je gezin zich dus gegarandeerd. Wil je graag deze Tsjechische regio ontdekken? Dan helpt het team je graag verder met het vinden van een geschikte activiteit. Zo zijn paardrijden in Sluknov en excursies naar de Skodafabriek erg populair. Ervaar het zelf door direct je kampeerplaats of volledig verzorgde accommodatie te reserveren op de website van Camping de Regenboog. Bij vragen kun je bovendien altijd contact opnemen met de eigenaren van de camping via de contactgegevens.

https://www.campingregenboog.nl/home/