Koraal wetenschap
Image default
Aanbiedingen

De meest populaire tenten

De meest populaire tenten

Veel mensen kiezen er wel eens voor om te overnachten in een tent. Zo kan dit op een zomervakantie een erg goede keuze zijn, maar gebeurt dit ook vaak op een festival. Het voordeel van een tent is dat ze er in alle soorten en maten zijn en dat ze in verschillende prijzen te krijgen zijn. Zo is er op het gebied van tenten voor ieder wat wils en is dit voor meerdere situaties een goede keuze. Ben je nou benieuwd welke soorten tenten er zijn? Lees dan snel verder!

Pop-up tenten

De meest simpele tenten zijn de zogenaamde pop-up tenten. Deze tenten haal je uit een ronde verpakking en zetten zichzelf meteen goed op. Er hoeven alleen nog haringen aan de zijkant bevestigd te worden en klaar is kees! Deze tenten zijn erg populair bij festivals omdat er weinig tijd nodig is om ze op te zetten en ze vaak erg goedkoop te krijgen zijn. Sommige mensen gebruiken deze tenten zelfs eenmalig! 

Vis-a-vis tenten

Een andere populaire tent is de vis-a-vis tent. Dit is de perfecte keuze als je twee slaapcabines wil hebben maar geen ruimte op de campingplaats hebt voor twee tenten. Deze tenten hebben twee slaapcabines tegenover elkaar welke gescheiden zijn door een ruimte voor bijvoorbeeld bagage. Zo creëer je met een tent toch een goede vorm van privacy als je met een gezin om vakantie gaat. Deze tenten zie je dan ook vaak staan op buitenlandse campings waar gezinnen in slapen. 

Tunneltenten

Een wat grotere tent zijn de zogenaamde tunneltenten. Deze tenten zijn vaak groter van formaat dan bovenstaande tenten en bieden vaak nog een indoor zitgedeelte. Deze tenten zijn perfect voor vakanties in landen waar het nog wel eens kan regenen. Door binnen een zitruimte te creëren kan je alsnog genieten van de vakantie bij een regenachtige dag. 

Lichtgewicht tent

Ben je van plan om op reis te gaan voor langere tijd? En neem je alleen een rugtas of kleine koffer mee? Dan kan je kiezen voor een lichtgewicht tent voor deze reis. Deze tenten zijn erg licht en compact om mee te nemen. Vaak zijn ze ook erg makkelijk op te zetten en weer makkelijk in te pakken. Deze varianten zijn er zowel eenpersoons als voor meerdere personen. 

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/