Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Deens: voor lampen, wand- en vloerkleden

Online interieur- en accessoire-shop Deens heeft een indrukwekkend assortiment. We noemen keukenartikelen als HK living mokken, Nordal cocktailglazen en Doing Goods tafellinnen. En dan de afdeling verlichting. Die is onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • bedlampen;
  • buitenlampen;
  • hanglampen;
  • tafellampen;
  • vloerlampen;
  • plafonnieres;

Aanvullende artikelen verkoopt deens.nl ook. Denk aan losse lampenkappen en -voeten, lichtsnoeren en textielsnoeren met fitting. Laatstgenoemde zijn er van merken als Madam Stolz, House Doctor, Bungalow, ferm LIVING en Nordal. Een mooi Nordal model is het 3 meter lange zwarte snoer met zwarte fitting. In de E27 fitting past een lichtbron van max 40W. Je kunt een snoer als dit los ophangen, dus zonder kap. Veel mensen doen dat in ruimtes als de garage, kelder of zolder waar het qua licht alleen om functionaliteit gaat. Je kunt er ook een losse kap bij uitzoeken en het snoer met kap samen installeren in de living, de werkkamer, keuken of slaapkamer. Qua kappen is er van alles mogelijk. We noemen materialen als rijstpapier, bamboe, zeegras, jute, zijde en Abaca vezels (van de zogeheten bananenplant). Stoffen kappen levert Deens ook, zowel effen uitvoeringen als designs met een print. Een voorbeeld: een cilindervormige floral kap met de naam Doris van het HKliving label. Een absoluut stijlvolle lampenkap!

Wandkleden van Urban Cotton kunnen we van harte aanbevelen, net als vloerkleden dan het Madam Stolz label. Vloerkleden vind je bij Deens overigens in verschillende maten: 350 bij 250 cm, 250 bij 250 cm, 140 bij 200 cm en 90 bij 60 cm. Sommige daarvan zijn gemaakt van wol, andere van zeegras in combinatie met katoen en weer andere van katoen met jute. Kwaliteitsvloerkleden als deze zijn aan de prijzige kant, maar dat hoeft zeker geen obstakel te zijn. Bij deens.nl kun je in termijnen betalen. Stel je kiest voor het L vloerkleed Opal van Must Living. Op het moment dat wij dit artikel schrijven kost Opal € 749. Het Deens-team biedt aan om 3x € 249,67 te betalen. Da’s toch handig!

https://www.deens.nl/