Koraal wetenschap
Image default
Eten en drinken

Een uniek biologisch concept in Utrecht

Wil je met vrienden, familie of je geliefde lekker uit eten gaan in Utrecht, maar wil je wel genieten van biologisch eten en drinken? Ga dan naar restaurant Syr in het hartje van de stad. Dit restaurant biedt unieke biologische gerechten aan waarbij ze de Arabische keuken combineren met de Europese cultuur. Deze bijzondere combinatie zorgt voor unieke smaken en heerlijke recepten die ieder seizoen weer verschillen. Restaurant Syr maakt namelijk gebruik van lokale producten die populair zijn in het desbetreffende seizoen. Hierdoor kun je iedere keer weer van andere gerechten genieten. De gerechten zijn in de basis vegetarisch en vegan, maar er zijn ook gerechten met vis of zelfs glutenvrije gerechten waar je uit kunt kiezen. 

Steun de lokale economie door bij dit restaurant te gaan eten

Door biologisch te gaan eten bij restaurant Syr, steun je ook de lokale economie in Utrecht. Zij zijn namelijk aangesloten bij het Slow Food Movement. Dit betekent dat de ingrediënten die ze gebruiken voor hun gerechten veelal uit de omgeving komen. Ben je benieuwd naar de vegan en vegetarische opties van dit restaurant? Ga gerust een keer langs met een grote of een kleine groep en kies voor een vier- of vijfgangendiner met een bijpassend wijnarrangement. Je zult versteld staan van de heerlijke smaaksensaties die de ambachtelijke koks van restaurant Syr je serveren.

Reserveer telefonisch of loop een keer binnen

Wil je graag een hapje eten in dit biologisch restaurant in Utrecht? Je kunt telefonisch eenvoudig reserveren, ook voor grote groepen. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon een keer binnen te lopen en te kijken of er nog een tafel beschikbaar is voor jouw gezelschap. Ervaar de unieke gerechten en de uitstekende service van restaurant Syr zelf! Heb je nog vragen over het menu of heb je bepaalde dieetwensen? Bel dan van te voren even.