Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Een bandje of DJ op uw huwelijksfeest

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan wilt u dat natuurlijk het liefst met uw vrienden en familie vieren. Bij een huwelijk hoort dus een leuk huwelijksfeest. En wat is een feest zonder muziek? Bistro de Postkoets geeft graag invulling aan deze muziek. Via ons kun je namelijk een heerlijke coverband, of een gave DJ show boeken. Wij zijn een restaurant dat ook catering en shows voor op feesten, partijen en events verzorgt. Oftewel, wij weten hoe we jouw gasten moeten vermaken!

Sfeervolle coverband

De coverband bestaat uit 4 muzikanten met veel ervaring. De muziek die zij coveren is voornamelijk popmuziek, met covers van nummers vanaf de jaren 80. Van swingende nummers van ABBA of the King of Pop, Michael Jackson, tot harder gerock van Golden Earring. Er worden ook regelmatig nummers gespeeld die het muziek lekker mee kan zingen, wat altijd goed voor de sfeer is.

DJ met een mooie lichtshow

Wilt u graag dat uw gasten met de voetjes van de vloer kunnen? Schakel ons dan in voor een indrukwekkende DJ show. Wij bieden drie verschillende mogelijkheden, met diverse soorten lichtshows. De DJ is een allround DJ die allerlei soorten muziek kan afspelen (en dus ook verzoekjes!).

Kom in contact

Wij maken uw bruiloftsfeest graag compleet. Zo kunnen we ook de catering verzorgen. Dit hebben wij al regelmatig mogen doen voor feesten in onder meer Eibergen, Hengelo en Enschede. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via 053 – 572 8794.

https://www.bistrodepostkoets.nl/