Koraal wetenschap
Image default
Dienstverlening

Paruzzi heeft eindeloos veel VW parts in het magazijn

Andere namen voor de VW type 3 zijn Volkswagen 1500 en Volkswagen 1600. Deze VW werd ontworpen voor klanten die iets meer ruimte en luxe wilden dan de Kever op dat moment bood. De techniek van de auto was dezelfde als die van de Kever. Volkswagens type 3 werden tussen 1961 en 1973 gemaakt. Het allereerste model werd getoond tijdens de autobeurs IAA Frankfurt in 1961. Bijzonder van type 3 VW’s is dat de motor achterin zit. Deze luchtgekoelde cilindermotor is er in twee versies:

-1493 cc, 45 pk;

-1584 cc, 54 pk.

Ook qua versnellingsbak zijn er twee varianten: de automatische drie-versnellingen-bak en de handgeschakelde vier-versnellingen-bak. Groot voordeel van de motor achterin is dat je onder de voorklep extra bagageruimte hebt. Ben jij eigenaar van een VW type 3 en onderhoud je hem zelf? Op www. paruzzi. nl zul je veel parts vinden die handig van pas komen. Voorbeelden zijn: accu’s, achterlichtlenzen, een oliedrukmeter, pedaalbekleding en dashboardknopjes. Bij elk item staat vermeld van welk merk het is, of het op voorraad is en welk prijskaartje eraan hangt. Ook kun je lezen voor welk type Volkswagen het onderdeel geschikt is.

Alle Volkswagen onderdelen onderverdeeld

 

Paruzzi heeft alle Volkswagen onderdelen in rubrieken onderverdeeld. Dit zijn ze:

-achteras, differentieel;

-benzine, uitlaat, kachel;

-bumpers, chassis, hand & voetbedieningen;

-carrosserie, interieur;

-diversen;

-elektriciteit;

-motor;

-transmissie;

-vooras, besturing;

-remmen, velgen.

Voordat je binnen een specifieke groep gaat zoeken, is het verstandig het model VW aan te vinken. Het selecteren van de items gaat dan selectiever en sneller. Een serie die echt de moeite van het bekijken waard is: tweedekans onderdelen. Dit zijn VW parts die door klanten retour zijn gezonden of parts die tijdens het transport licht beschadigd raakten. Voor de duidelijkheid: alles is nog prima in orde en goed bruikbaar. Een en ander kan alleen niet meer als nieuw verkocht worden, vandaar de benaming tweedekans. Een tweedekans onderdeel is zeer scherp geprijsd. Het kan niet meer teruggestuurd worden en je krijgt er ook geen garantie op.

 

https://www.paruzzi.com/