Koraal wetenschap
Image default
Gezondheid

Fitness in Nijmegen: waar moet je aan denken?

Sporten is erg belangrijk voor je lichaam. Dat weten we nu allemaal wel. De een vind voetbal erg leuk om te doen en de ander heeft passie voor fitness. Fitness in Nijmegen is dan ook zeker goed om bij The kettlebell club.

Wij zijn een sportschool waarvoor het centraal staat dat wij jou persoonlijke aandacht kunnen geven. Voor ons ben je zeker weten geen nummertje. Je bent zeker welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons leuke groepslessen.

Verschillende trainingen voor fitness Nijmegen

Veel mensen worden snel afgeleid door onze naam ‘kettlebell’. Deze training geven wij zeker weten ook, maar wij geven ook nog andere trainingen. Wij geven ook Barbell training, bokszak training, boorcamp training, personal training en weightlifting training.

Bij ons ben je dus zeker weten welkom als je een van deze trainingen wilt gaan doen. Bij ons word je begeleid door gekwalificeerde trainers. Dit is erg belangrijk, want je wilt natuurlijk wel op de juiste manier je lichaam trainen.

Er wordt veel tijd besteed aan persoonlijke aandacht. Je vooruitgang wordt dan ook zeker goed in de gaten gehouden.

De groepslessen

Je bent zeker bij onze groepslessen welkom. De roosters van de groepslessen zijn te vinden op onze website. Je kunt dus precies zien wanneer je welkom bent. Naast dat wij fitness Nijmegen doen, zijn wij ook te vinden in Houtwerf, aan de nevengeul en op het Goffertpark.

De groepslessen kunnen binnen en buiten plaats vinden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het weer, maar wij luisteren ook zeker naar wat jullie fijn vinden. Zo laten wij ook weer een stukje persoonlijke aandacht naar voren komen.

Contact

The kettlebell club is op een hele hoop verschillende manieren bereikbaar voor vragen. Je kunt onze contactpagina invullen of je kunt ons mailen. De meest makkelijke manier is toch zeker wel op ons even een Whatsappje te sturen.

Wanneer wij een Whatsappje van jou ontvangen, zullen wij hier zo snel mogelijk op proberen te gaan reageren. Op ons Whatsapp nummer kun je ons uiteraard ook altijd bellen. Zo zijn wij op vele verschillende manieren bereikbaar voor onze klanten.