Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Geef relatiegeschenken een finishing touche met een kadodoos

Je klanten, relaties of medewerkers een cadeau geven is super leuk. Het versterkt de band en toont een teken van waardering. Veel bedrijven willen wel graag cadeaus geven, maar hebben werkelijk geen idee wat. In deze blog staat meer uitgelegd over wat je het beste cadeau kan doen.

 

Wijn verpakken in een kadodoos

Je kunt natuurlijk heel origineel willen zijn, maar wat het meest gewaardeerd wordt zijn toch wel de nuttige cadeaus. Iets waar je ook echt gebruik van gaat maken zoals een mooie wijnset. Natuurlijk kun je niet gewoon een kale fles cadeau doen, daar moet iets omheen. Een simpel doorzichtige verpakking kan, maar is erg saai. Hierdoor kun je de uitstraling geven er weinig moeite in gestopt te hebben. Door de wijn cadeau te doen in een kadodoos krijgt het geheel een veel luxere feel. Een kadodoos kun je helemaal naar eigen wens personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van de zaak erop laten drukken of een toepasselijke tekst. Je kunt echt alle kanten op.

 

Milieuvriendelijke cadeaus

Het is 2021 en dat staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Door een duurzaam relatiegeschenk cadeau te doen laat je meteen zien dat ook jij aan het milieu denkt. Kies daarom voor een draagbare solar oplader die op zonne-energie werkt. Of bijvoorbeeld een eco notitieboekje gemaakt van gerecycled papier. Dit allemaal verpakt in een duurzame verpakking natuurlijk. Een kartonnen kadodoos is daar perfect voor!

 

https://endlessbranding.com/geschenkdoos