Koraal wetenschap
Image default
Woning en Tuin

Wat kun je allemaal met mozaiek tegels?

Het interieur van je huis laat duidelijk zien wie jij bent. Als het goed is wel in ieder geval. Het is niet voor iedereen even makkelijk om de inrichtingsstijl te laten matchen met je persoonlijkheid. Om je een duwtje in de goede richting te geven hebben we een aantal handige styling tips voor je op een rijtje gezet.

 

Voeg stijl toe met mozaiek tegels

Mozaiek tegels zijn een heel unieke manier om je interieur net dat beetje meer te geven. Je kunt het op veel verschillende manieren toepassen. Daarnaast heb je ook nog keus uit de kleur, vorm, grootte en patroon van de mozaiek tegels. Je kunt dus echt zo creatief zijn als je zelf wilt. Je kunt het op de vloer leggen, maar het kan ook prima op de muur. Let er wel op dat je het niet al te druk maakt, het kan al snel teveel zijn. Een simpele manier om dit te voorkomen is door veel verschillende kleuren te vermijden. Wil je wel met kleuren werken, gebruik dan verschillende tinten van dezelfde kleur. Dan kun je er juist een prachtige eyecatcher van maken.

 

Simpele veranderingen

Wist je dat je helemaal niet veel hoeft te doen om je huis een totaal andere uitstraling te geven? Iets zo simpel als een nieuwe bank kan al een gigantisch groot verschil maken. Heb je nu een rechte bank? Doe eens gek en ga voor een hoekbank is een ander kleurtje!

 

https://www.topmozaiek24.nl/