Koraal wetenschap
Image default
Mode en Kleding

Investeer in goede basics met een prima donna bh

Loop je door de grote winkelstraten heen, dan wordt je waarschijnlijk om de oren gegooid met de laatste fashiontrends. Heel verleidelijk, want het ziet er zo mooi en trendy uit! Het is precies wat iedereen op dit moment wilt hebben en jij dus ook. Maar wist je dat dit soort impulsaankopen de oorzaak zijn van dat jij vaak voor je kast staat en niets hebt om aan te trekken?! Hoe kun je dit voorkomen? Door te investeren in basics! Welke? Wij helpen je.

 

Prima donna bh en slips

Laten we starten met wat je als eerste aan doet als je in de ochtend opstaat, je ondergoed. Heel begrijpelijk dat je je kledingkast waarschijnlijk vol hebt liggen met prachtige bh’s in de mooiste kleuren met verschillende opdrukken. Maar wist je dat deze bh’s vaak de reden zijn van dat je kleding er niet meer mooi uitziet. Het knelt gigantisch af wat niet alleen heel oncomfortabel is, maar ook nog eens zorgt voor gek uitziende naden. Een prima donna bh of slip is daarom een perfecte toevoeging aan elke kledingkast!

 

 

Een goede jeans

Naast de prima donna bh is de jeans wel een van de belangrijkste kledingstukken. Waarom? Een jeans past bij elke outfit en is tijdloos. Wanneer we tijdloos zeggen doelen wij op een jeans zonder gaten of gekke opdrukken. De pasvorm die je graag draagt is afhankelijk van je lichaamstype. Wat voornamelijk veel wordt gedragen zijn de skinny jeans of de jeans met rechte pijpen.

https://dolcedonna.shop/collections/primadonna