Koraal wetenschap
Image default
Mode en Kleding

Ik ga op reis en neem mee, wat stop jij in je tas?

Ik ga op reis en neem mee, wat stop jij in je tas? 

Ken jij het gevoel dat je iets vergeten bent als jij al weggereden bent van huis? Dat is natuurlijk helemaal niet handig, want als je op reis gaat wil je helemaal niets vergeten. Het maken van een handig lijstje kan een enorme uitkomst bieden, zodat je eigenlijk niets kunt vergeten. Het begint natuurlijk met een rugtas kopen, want deze kan eigenlijk niet ontbreken als jij op reis gaat. Een rugtas kun je namelijk vullen met een light projector en allerlei andere dingen. Wat stop jij allemaal in je tas?

Neem al je belangrijke spullen mee

Steeds vaker gebeurt het ons allemaal wel eens dat we spulletjes vergeten mee te nemen, maar juist belangrijke spullen kun je eigenlijk niet vergeten. Door alle belangrijke spullen te noteren, kun je ze niet zo eenvoudig meer vergeten. Stel je eens voor dat je medicatie gebruikt, dan wil je deze graag bij je dragen. Door deze in een rugzak te stoppen vergeet je deze belangrijke spullen niet mee te nemen. Als je het toegevoegd hebt in je tas kun je deze van het lijstje afstrepen.

Een handtas is ook handig

Mocht je het nu niet prettig vinden een rugzak te dragen dan zou je ook nog kunnen kiezen voor een handtas, want deze draagt altijd wel prettig. Daarnaast dragen we handtassen tegenwoordig eigenlijk altijd met ons mee. De handtassen van het merk charm zijn functioneel, maar ook heel erg stijlvol. Je neemt ze eenvoudig mee en je kunt ook hier belangrijke spullen in stoppen.

Wat neem jij altijd mee?

We dragen vanzelfsprekend onze portemonnee, maar ook onze identiteitsgegevens met ons mee. Daarnaast dragen wij graag een busje deodorant en een pakje zakdoekjes met ons mee, dat is ook niet zo gek. We gaan nu eenmaal graag goed voorbereid op reis. Wat neem jij standaard mee in je tas?

De afmeting van de tas

Afhankelijk van alles spullen die jij meeneemt in je tas kun je de afmeting van de tas bepalen. Als je veel spullen meeneemt is het niet handig een tas te kopen waar slechts een portemonnee in past, maar als je nauwelijks spullen mee neemt kan een klein tas goed genoeg zijn. Het is dus wel handig te kijken naar wat voor jou echt belangrijk is als jij een tas gaat kopen. Op deze manier ervaar je het gemak van een tas het allerbeste.