Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Kamperen in een luxe safaritent

Kamperen in een safaritent is een hele ervaring op zich. Safritop heeft speciale safaritenten die deze ervaring mogelijk maken! Er zijn verschillende soorten tenten die allemaal een speciaal thema uit de natuur van Afrika hebben. De tenten hebben altijd een thema in de vorm van een land of dier. Per camping kunt u verschillende thema’s reserveren.

Er zijn vier verschillende soorten safaritenten beschikbaar op drie verschillende campings in Nederland en Duitsland. Zo kun je kiezen uit een Safari lodge tent. Deze is in twee verschillende varianten, namelijk met of zonder verdieping. Daarnaast is er een speciale safaritent voor zes personen of een bedoeïentent zonder verdieping. De tenten zijn allemaal sfeervol en compleet ingericht zodat u zonder enige zorgen intrek kan nemen in een van deze safaritenten en vol kan genieten van uw verblijf!

De safari lodge tenten zijn geschikt voor gezinnen. Als u kiest voor een tent met verdieping, bevindt zich de kinderslaapkamer. Hier staan standaard drie bedden. Als u kiest voor de tent zonder verdieping, heeft de tent twee aparte slaapkamers. Beide tenten zijn geschikt voor vijf personen. Het is dus met zekerheid te zeggen dat u luxe kan kamperen als u kiest voor een verblijf in een van de Safaritenten van Safritop. Safritop heeft op drie campings in Nederland en Duitsland safaritenten die u kunt huren.

Meer informatie?

Hebt u interesse gekregen in een luxe verblijf in een van de Safaritenten van Safritop? Dan kunt u gelijk reserveren voor een verblijf in een van deze tenten op een van de campings in Nederland of Duitsland. Wilt u graag meer informatie over de tenten, het verblijf of de campings? U kunt uiteraard ook contact opnemen via het contactformulier.

https://safritop.com/