Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Trauma-acteur bij BHV-oefeningen

Heb je weleens gehoord van trauma-acteurs? Dit zijn acteurs die worden ingezet als extra toevoeging voor een BHV oefening of calamiteit. Dankzij de ondersteuning van trauma-acteurs zijn trainingen voor medewerkers en hulpdienstverleners velen malen realistischer en kunnen ze nog beter getraind worden. Ben jij een trauma-acteur of een bedrijf dat op zoek is naar trauma-acteurs om mee te oefenen? Dan kun je in beide gevallen bij Grip5 terecht.

Over Grip5

Grip5 bemiddelt elke dag tussen trauma-acteurs, EHBO/BHV/NRR instructeurs & brandwachten en tijdelijke of vaste opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn bedrijven die een BHV-oefening houden bij bijvoorbeeld Defensie, Rijkswaterstaat of ProRail. Maar ook voor hulpverleningsdiensten zoals Brandweer, Politie en de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) is er veel vraag naar trauma-acteurs. Grip5 doet de bemiddeling tussen trauma-acteurs en opdrachtgevers in alle branches en is de grootste organisatie in Nederland die dit professioneel begeleidt.

Onze expertise brengt uw personeel daar waar u dat wil. Onze aanpak is gericht op de mens, want als je mensen sterker maakt, maakt dat ook jouw organisatie sterker.

Meer informatie en contact

Wil jij graag in contact komen met Grip5 om een trauma-acteur aan te vragen voor jouw training óf wil je jezelf aanmelden als trauma-acteur bij Grip5? Vul dan het contactformulier op hun website in of stuur een e-mail. Hier vind je tevens meer informatie over waar GRIP voor staat en hoe opdrachten eruit kunnen zien.

https://grip5.com/