Koraal wetenschap
Image default
Bedrijven

Autoramen blinderen

Wilt u graag uw autoramen blinderen? In Katwijk en omgeving kunt u dit laten doen bij Buitenbos Customs. Zij blinderen uw autoramen volgens de EU-regels en met een levenslange garantie. Maak direct een afspraak bij Buitenbos Customs voor het laten blinderen van de autoramen.

Verschillende tinten mogelijk

U kunt uw autoramen laten blinderen in verschillende tinten bij Buitenbos Customs. Zij zijn op de hoogte van de minimale lichtdoorlatendheid van geblindeerde ramen en ieder autoraam dat ze blinderen voldoet aan deze strenge Europese wet- en regelgeving.

Over Buitenbos Customs

Buitenbos Customs is een autobedrijf in Katwijk met een ruime ervaring in het blinderen van autoramen, het wrappen van auto’s, het aanbrengen van autoreclame en het tot in de puntjes schoonpoetsen van uw auto (auto detailling).

Buitenbos Customs hanteert de volgende werkwijze voor autoromen blinderen:

  • Er wordt enkel gebruikgemaakt van professionele folie;
  • U kunt kiezen uit verschillende tinten;
  • De auto hoeft nooit gedemonteerd te worden.
  • Op basis van uw wensen wordt de beste folie geadviseerd (er zijn andere folies voor meer privacy, het weren van warmte en een hogere veiligheid).

Maak een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken om uw auotoramen te laten blinderen bij Buitenbos Customs? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar telefoonnummer 06 317 88 501 of vul het contactformulier op hun website in.

Naast het laten blinderen van uw autoruiten kunt u bij Buitenbos Customs ook terecht voor carwrapping, autoreclame en meer.

https://buitenboscustoms.nl/