Koraal wetenschap
Image default
Verbouwen

Spiegelverwarming met Spiegel infrarood panelen

Hoe cool is dat? Een paneel dat fungeert als een spiegel en als een verwarming? Het kan allemaal in één tegenwoordig. De badkamer wordt verwarmd door jouw spiegel heen. En jouw spiegel beslaat nooit meer tijdens een hete douche. Altijd kan je even kijken of je de bovenkant van jouw hoofd met genoeg shampoo hebt ingewreven.

Luxueus uitgevoerd en van design

Meeste van de infrarood panelen worden volgens designmodellen uitgevoerd en staan zeer luxe in de badkamer met een mooie afgewerkte uitvoering. Met een vermogen van 300 tot 700 watt, hoef je nooit meer in de wintermaanden met koude voeten te staan na een lekkere warme douche. Het is ten alle tijden aangenaam.

Comfortabel met een lagere temperatuur

Je gebruikt vaak lagere temperaturen en hebt het toch comfortabeler. Wij zijn de zon gewend. Kijk maar hoe het voelt als je op wintersport bent. Koud, maar toch heerlijk aangenaam en warm. Dit is ook met infrarood spiegelverwarming te realiseren. Je hebt lagere temperaturen nodig, maar voelt jezelf toch helemaal op warmte gesteld.

Verwarm alleen waar jij het warm wilt hebben

Met een infraroodverwarming als spiegelverwarming heb je ook nog het voordeel dat alleen de ruimte verwarmd wordt waarbij jij de spiegelverwarmer hebt aangezet. Geen vervelende temperatuurswisselingen in de verschillende ruimten meer. Het is overal even warm waar je de spiegelverwarming aan zet. Je bent niet meer afhankelijk van een cv-ketel dat eerst moet opwarmen.

Minder onderhoud nodig

De infraroodpanelen van een spiegelverwarming slijten niet, want er zijn geen bewegende delen. Dit kost veel minder geld aan onderhoud. Dat is zeker niet te vergeten als je overweegt een spiegelverwarming aan te schaffen.