Koraal wetenschap
Image default
Dieren

Zo komt jouw hond snel en eenvoudig van zijn tandsteen af

Het kan erg vervelend zijn voor je hond wanneer hij last heeft van tandsteen. Dit wijst er namelijk op dat zijn bek niet goed schoon is en hij kan hier veel last van hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg middeltjes die je kunnen helpen om het gebit van je hond zo goed mogelijk te poetsen. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal speeltje waar je hond op kan kauwen dat tegelijkertijd de tandplak verwijdert. Op deze manier is het gebit van je hond weer helemaal schoon en wordt er voorkomen dat hij last krijgt van tandsteen.

California Pets drinkwater additief tegen tandsteen

Wanneer je wilt dat je hond snel verlost wordt van zijn tandsteen, is drinkwater additief de ideale oplossing. Het tovert het drinkwater van je hond namelijk snel om tot een mondwater. Hierdoor lost tandplak weer op en wordt tandsteen week, zodat het gemakkelijk verwijderd kan worden. Dit zorgt er dan weer voor dat je huisdier geen last krijgt van tandbederf of een tandvleesontsteking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Drinkwater additief werkt heel simpel: je moet namelijk alleen maar een theelepel van de vloeistof toevoegen aan 250 ml water. Het drinkwater wordt meteen omgetoverd tot een mondwater om het gebit van je hond te verzorgen en reinigen. Het is volledig geur- en smaakloos, dus je hond zal niet eens in de gaten hebben dat hij iets anders drinkt dan alleen zijn normale drinkwater.

Altijd goed met de Pet Tooth Stick voor honden

Als je regelmatig de Pet Tooth Stick voor honden van AE Dogz gebruikt, zal je hond een stuk minder last hebben van tandsteen. Je kunt deze borstel namelijk gebruiken om voedselresten, tandplak en verkleuringen te verwijderen zonder dat het tandglazuur hierbij aan wordt getast. Je ziet al snel resultaat en je hond heeft niet langer last van tandsteen, doordat tandplak en viezigheid snel wordt verwijderd.

Daarom moet je de Pet Tooth Stick voor honden gebruiken

Ontzettend veel honden krijgen na hun derde levensjaar last van problemen aan het gebit. Zo hebben zij bijvoorbeeld tandplak, wat uitgroeit tot tandsteen. Dit leidt dan weer tot tandbederf en ontstekingen aan het tandvlees. Deze vervelende ziektes tasten zowel de gezondheid als het welzijn van je hond flink aan. Daarom is het dus belangrijk dat je het gebit van je hond zo goed mogelijk verzorgt. Op deze manier kun je deze problemen namelijk voorkomen.

Gezonder tandvlees met de Dental Chew Toy van Chewsi

Wil je tandsteen bij je hond verwijderen? Eén manier is door hem regelmatig te laten spelen met een speeltje waar hij op moet bijten zoals de Dental Chew Toy van Chewsi. Dit speeltje is voorzien van een ribbelige structuur en heeft zachte noppen aan de zijkant die tandplak en voedselresten verwijderen op een veilige manier terwijl je hond hierop kauwt. De kwaliteit is erg goed en je hond zal de Dental Chew Toy niet kapot kunnen bijten.

Wanneer de Dental Chew Toy van Chewsi gebruiken

Heb je soms veel moeite om het gebit van je hond goed schoon te houden? Dan biedt de Chewsi Dental Chew Toy de uitkomst voor jou en je hond. De Dental Chew Toy heeft namelijk een grote aantrekkingskracht op je hond, waardoor hij uit zichzelf hier al mee zal willen spelen. Daarnaast kun je ook nog een speciale hondentandpasta in het midden van het voorwerp stoppen, zodat zijn gebit extra grondig wordt gereinigd tijdens het kauwen.

Heb je vaak last van een slechte adem van de hond, tandsteen of andere problemen aan het gebit? De Dr. Brite Natural Tandspray kan in dit geval de uitkomst zijn voor jou en je hond. Deze biologische spray is speciaal ontwikkeld om tandsteen los te weken, om de adem van je hond schoon en fris te houden en de conditie van het tandvlees te verbeteren. Het enige wat je moet doen is maar een paar keer per dag te sprayen voor het gewenste resultaat.

Hoe gaat de Natural Tandspray in zijn werk?

De Natural Tandspray van Dr. Brite is erg gemakkelijk om te gebruiken. Je hoeft namelijk alleen maar wat van het product te sprayen op de tandvleeslijn van je huisdier en de Natural Tandspray doet al het werk voor je. De drie hoofdingrediënten kokosolie, peterselie zaadolie en propolis, doden alle schadelijke bacteriën in de bek van je hond zodat er geen tandsteen kan ontstaan en zorgen ervoor dat zijn tanden mooi wit blijven en de adem lekker fris.

Ga voor de Tand- en Tandvleespen om het gebit van je hond goed schoon te houden

Je kunt ook kiezen om de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite te gebruiken om het gebit van je hond goed schoon en gezond te houden. Met deze pen kun je heel gemakkelijk tandplak en andere viezigheid verwijderen zodat de bek van je hond helemaal schoon blijft. In combinatie met de spray die je erbij krijgt, wordt zijn gebit op een natuurlijke manier verzorgd. Deze spray bevat namelijk uitsluitend goede ingrediënten zoals peterselie zaadolie, grapefruit zaadolie en kokosolie. Samen zorgen deze ervoor dat de adem weer ruikt, dat het tandvlees in een goede conditie is en dat het gebit helemaal schoon en vrij van tandsteen is.

Een speciale kit van OxyFresh om je hond mee te verzorgen

Tot slot is er ook nog dePet Dental Kit om het gebit van je hond grondig mee te verzorgen. Deze kit van het merk OxyFresh bevat een tandenspray, een tube tandpasta en drie vingertandenborstels. Door de tandpasta op de tanden van je hond te smeren en de spray op zijn tanden en zijn tandvlees lijn te spuiten, is zijn gebit helemaal beschermd, blijven ze mooi wit en heeft hij altijd een frisse adem.

Waarom je voor de Pet Dental Kit moet kiezen

Deze kit is erg handig om te gebruiken en daarnaast is het ook helemaal veilig. Er zitten namelijk geen geur- of smaakstoffen in en uiteraard ook geen agressieve stoffen. Daarnaast is het klein waardoor je het heel gemakkelijk mee kunt nemen onderweg of wanneer je op vakantie gaat. De producten van OxyFresh worden al dertig jaar lang aanbevolen door verschillende dierenartsen.