Koraal wetenschap
Image default
Gezondheid

Behandelingen fysiotherapie in Nijmegen

In Nijmegen kun je nu voor losse behandelingen naar de fysiotherapie. Het is een nieuwe vorm van behandeling waar het ook het ook gaat om de relatie van je lichaam (spieren) met je geest. Je kent het wel als je bang bent krijg je buikpijn, soms krijg je hoofdpijn van te veel spanning of niet leuke momenten en zit heel je rug vast op het moment dat je een verkeerde beslissing maakt. De nieuwe fysiotherapie behandelingen in Nijmegen kijken niet alleen naar je lichaam maar geven ook aandacht aan het mentale stuk.

Wat houden de nieuwe behandelingen in?

 Fysiotherapie in Nijmegen zorgt er niet alleen voor dat je spieren rust krijgen, maar richt zich ook op mentale problemen. Ze zeggen weleens, het zit tussen je oren, maar ergens klopt het wel. De fysiotherapie in Nijmegen doet het anders, zij luisteren naar hoe je mentaal ervoor staat en geloven wel dat dit van invloed is op je pijn of klachten die je lichamelijk hebt. Met de fysiotherapie in Nijmegen wordt niet alleen aandacht besteedt aan de lichamelijk klachten, maar er wordt ook geprobeerd om meer evenwicht te krijgen tussen lichaam en geest. Een behandeling bij de fysiotherapie in Nijmegen is dan ook een combinatie van oefeningen die je moet doen om je lichaam beter te maken, maar er wordt ook in gegaan op het mentale gedeelte. Door gesprekken over je pijn en welke klachten je ervaar wordt gekeken hoe de mentale klachten bijdragen aan de lichamelijke klachten.

Wil je het zelf ervaren?

De fysiotherapiepraktijk in Nijmegen kent veel klanten die zijn geholpen met hun lichamelijke en mentale problemen. Ben je benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekenen? Je kunt de verhalen lezen op de website of je maakt een afspraak voor een intakegesprek bij de fysiotherapie in Nijmegen.