Koraal wetenschap
Image default
Beauty en verzorging

Geen last meer van ongewenste haartjes

Definitief geen last meer van ongewenste haartjes op benen, armen of oksels? Dat kan met definitief ontharen in de Utrecht. Nu de zomer in volle gang is draag je sneller korte rokjes, broeken en T-shirts. Dan wil je geen last van ongewenste haartjes. Elke dag je oksels ontharen en veel tijd aan het ontharen van je benen? Dan is definitief ontharen in Utrecht een perfecte oplossing. Maar niet alleen voor oksels of gladde benen is het de oplossing. Wil je ook andere delen van uw lichaam ontharen en zoekt u een permanente oplossing? Dan is ook hiervoor definitief ontharen in Utrecht de juiste oplossing.

 

Definitief ontharen in Utrecht wat is het?

Het definitief ontharen in Utrecht van ongewenste haartjes houdt in dan er met een laser behandeling de ongewenst haartjes worden verwijderd. De laserstralen beschadigen de haarzakjes waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Hierdoor worden uw lichaamsdelen dus na verloop van tijd geheel haarvrij. Het definitief ontharen van het lichaam met een laser is zeer effectief en pijnloos. Al na een paar behandelingen zult je merken dat er veel minder haren groeien. Uiteindelijk zal de huid met definitief ontharen in Utrecht vrijwel geheel haarvrij zijn.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het definitief ontharen in Utrecht zijn er altijd meerdere behandelingen nodig om het gehele lichaamsdeel permanent te ontharen. Reken erop dat u minstens 3 behandelingen nodig heeft voor het definitief ontharen in Utrecht. Het aantal behandeling is ook afhankelijk van het lichaamsdeel en of je man of vrouw bent. Zo zijn er bij vrouwen vaak minder behandelingen nodig dan bij mannen, dit omdat mannen vaak meer en hardnekkiger beharing over hun lichaam hebben. Wil je altijd zonder ongewenste beharing blijven? Dan raden we je aan om elk jaar twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan, zo kun je echt definitief ontharen in Utrecht. .