Koraal wetenschap
Image default
Onderwijs

De voordelen van een in company taaltraining van The Square Mile

Het beste uit uw werknemers halen? Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan de taaltrainers van The Square Mile. Zij hebben ervaring in allerlei branches en ze spreken hun talen vloeiend. Voor een cursus Duits, Engels of Spaans kunt u zeker bij ze aankloppen. The Square Mile is er voor grote en kleine bedrijven, overheidsinstellingen en de non-profit sector. De zakelijke taaltrainingen die aangeboden worden, hebben onder meer de volgende doelstellingen:

  • op een professioneel niveau communiceren in een vreemde taal;
  • doeltreffend schrijven in de nieuwe taal;
  • effectief vergaderen met buitenlandse relaties;
  • goed luisteren naar klanten over de grens en hen voorzien van persoonlijk advies.

Bij een in company taalcursus Frans, Italiaans of Chinees van The Square Mile komt de taaltrainer voor de lessen naar uw bedrijf toe. Handig, want dat betekent dat u bespaart op reisgeld en -tijd. Over de cursussen lezen we onder meer het volgende op www.thesquaremile.nl: “(…) Ons toegewijde team organiseert succesvolle taaltrainingen voor 1 tot 300 deelnemers. In alle sectoren en overal in Nederland. Duurzame kwaliteit staat voorop, van het eerste gesprek tot het borgen van de leerdoelen. Wij investeren in echt persoonlijk contact en gaan een duurzame verbinding aan met uw organisatie. Zo heeft u blijvend profijt van aantoonbare resultaten. Ook in de toekomst. (…) “.

De taalopleidingen van The Square Mile onderscheiden zich van klassieke taaltrainingen. Bij The Square Mile gaat het om maatwerk en het best mogelijke rendement. Het is niet voor niets dat jaar in jaar uit meer dan 1000 mensen met succes een taalcursus volgen bij dit gerenommeerde instituut. Als klant krijgt u een vaste trainingsmanager en taaltrainer als aanspreekpunt. U kunt bij hen terecht met zowel inhoudelijke als praktische vragen. Uw werknemers en u staan altijd centraal. Er wordt rekening gehouden met het taalniveau, de achtergrond en de leerdoelen. Is het zaak dat de taal snel wordt geleerd en is uw tijd kostbaar? The Square Mile kan van de training een spoedcursus maken. Wilt u meer weten over deze flexibele taalschool? Bel met +31 71 532 33 56 of stuur een mail naar info@thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl/