Koraal wetenschap
Image default
Woningen

Een laminaatvloer kopen bij een specialist met een ruim aanbod

Wil je een laminaatvloer kopen die perfect bij je interieur past? Ga dan eens langs bij Vivante Bekenkamp in Hilversum. Deze woonwinkel biedt een breed aanbod aan laminaatvloeren van topkwaliteit. Je vindt er dus zeker een vloer die aan je eisen voldoet en die bovendien lang meegaat. Je krijgt tot wel 25 jaar garantie op de vloeren van deze winkel. Ze zijn kras- en vochtbestendig, waardoor je het laminaat bijvoorbeeld ook in de keuken kunt leggen. Daarnaast blijven de vloeren dankzij deze eigenschap lang mooi. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om een laminaatvloer te kopen als je vloer aan vervanging toe is of je om een andere reden een nieuwe vloer nodig hebt.

Een breed scala aan keuzemogelijkheden bij deze woonwinkel in Hilversum

Naast dat je bij Vivante Bekenkamp verschillende soorten laminaatvloer kunt kopen, heb je meer keuzemogelijkheden bij deze woonwinkel in Hilversum. Zo heb je ook de keuze uit verschillende plinten en kun je er eventueel gordijnen en muurbekleding kopen die perfect bij je nieuwe vloer passen. Daarnaast heb je de keuze tussen zelf de vloer aanleggen of het laten leggen door de experts van deze woonwinkel. Beide opties hebben zo hun eigen voordelen. Voor het laten leggen betaal je extra, maar dan weet je wel zeker dat dit juist gebeurt. Voor het zelf leggen hoef je niets te betalen en dit gaat bovendien heel gemakkelijk. De meeste vloeren beschikken namelijk over een lijmloos kliksysteem.

Ga eens langs in de showroom van deze expert

Ga je een laminaatvloer kopen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Vivante Bekenkamp. Hier zie je de verschillende mogelijkheden in het echt, zodat je eenvoudig een keuze kunt maken voor de juiste vloer. Twijfel je tussen bepaalde opties of weet je niet zo goed welke ondervloer je moet kiezen? Dan staan de experts van de woonwinkel graag voor je klaar om je te adviseren. Ze beantwoorden ook al je vragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

https://www.vivante-bekenkamp.nl/