Koraal wetenschap
Image default
Beauty en verzorging

Kartonnen dozen op maat bestellen voor een goede prijs

Voor mijn magazijn had ik nieuwe kartonnen dozen op maat nodig, waarmee ik de producten makkelijk kon verpakken en kan opsturen naar onze klanten. Normaal gesproken hebben we een mega voorraad hieraan, maar helaas heeft onze leverancier dit keer niet alles mee kunnen krijgen, dus moeten we kijken naar nog een extra partij om de laatste paar kartonnen dozen te kunnen regelen. Het liefst wilde we het zo snel mogelijk ontvangen, dus we moesten een beetje snel zoeken.

Via een website makkelijk kartonnen dozen op maat laten maken

Omdat we geen tijd hadden om naar fysieke plekken te gaan, hebben we gezocht via het internet of we daarvoor een goede prijs kartonnen dozen kon krijgen. Al snel hadden we een paar goede websites op het oog waar we voor een goede prijs en snel onze dozen konden krijgen. We waren alleen een beetje huiverig, omdat sommige reviews bij bedrijven niet goed waren. Ze schreven dat de kwaliteit van de dozen vreselijk was en dat het bij versturen het totaal in elkaar is gestort. Dat wilden we natuurlijk voorkomen. Uiteindelijk kwamen we bij een website waar we makkelijk konden kiezen wat voor formaat dozen we wilden en daarbij hadden ze ook nog eens extra diensten waar we uit konden kiezen. We hebben het over de website van Dozenhal.

Extra service erbij nemen

We zagen bij het bestellen van onze op maat gemaakte dozen dat we ook een andere dienst erbij konden nemen van het bedrijf. En dat was het laten bedrukken van onze dozen met een bepaalde print of logo. Dit leek ons een zeer goed idee en het waren weinig kosten die hieraan verbonden waren. Nadat we onze bestelling hadden geplaatst ging alles erg snel. De volgende dag kregen we einde middag ons gehele bestelling al binnen met de bedrukte logo’s erop. Dozenhal houden we echt in ons achterhoofd voor nieuwe aanschaffingen.

Bezoek de website

Wilt u ook meer weten over de producten en diensten die Dozenhal kan aanbieden? Bekijk dan eens de website via www.dozenhal.nl voor meer informatie over het gehele assortiment en wat zij u verder te bieden hebben.

Kwaliteit

Omdat de kartonnen dozen van dozenhal.nl van een zeer goede kwaliteit zijn en snel uit voorraad kunnen worden geleverd zijn zij een steeds grotere aanbieder in de markt en wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van hun diensten en producten. Omdat er hier snel kan worden geleverd is het vaak gemakkelijk om als afnemer te kiezen voor deze dozen. Je wilt immers niet lang op je bestelling hoeven te wachten, maar wilt het liefst dat de bestelling van de kartonnen dozen die je hebt geplaatst zo snel mogelijk in huis is. Door eerst dozen uit te zoeken die het beste aansluiten bij hetgeen dat je moet gaan verpakken wordt het al een stuk gemakkelijker om een bestelling te plaatsen. Mocht je bijvoorbeeld nog twijfelen over de maat of de staat van de dozen, dan kan je ten alle tijden contact opnemen met de adviseurs van de kartonnen dozen en zij zullen je vervolgens helpen met het vinden van de perfecte dozen die aansluiten bij hetgeen waar jij ze voor nodig hebt.

Maat vinden

Omdat er bij dozenhal.nl maar liefst meer dan 2500 formaten aan kartonnen dozen worden aangeboden is het gemakkelijk een maat te vinden waar je naar op zoek bent. Je denkt misschien dat het juist lastiger is, omdat het aanbod zo groot is, maar door middel van het gebruik maken van de handige zoekfunctie op de website kan je gemakkelijk een maat vinden die je zoekt. Dat kan je doen door de maten van het product dat je wil gaan verpakken in te vullen, waarna er bijpassende maten van kartonnen dozen worden weergegeven waar je vervolgens weer een keuze uit kunt maken. Het is ook nog een mogelijkheid om te kiezen uit oude of nieuwe dozen, afhankelijk van je eigen voorkeur kan je daar dan een keuze uit maken. 

Transport is erg snel

Omdat het transport bij dit bedrijf allemaal zelf wordt geregeld en er dus geen externe partijen bij betrokken zijn wordt dit allemaal op een zeer snelle wijze gedaan en zal je dus ook geen last hebben van vertragingen, met uitzonderingen daar gelaten. Op deze manier wordt de kwaliteit en de levertijd gewaarborgd wat weer fijn is voor de klanten die hun kartonnen dozen hier willen bestellen.