Koraal wetenschap
Image default
Verbouwen

Met vloerverwarming verwarm je op een duurzame manier jouw huis

Ben je op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om jouw woning te verwarmen? Dan komen de klassieke verwarmingssystemen vaak te kort. Doordat er enkel warmte uit de radiatoren komt, worden sommige delen harder verwarmd dan andere delen van de kamer waardoor je vaak extra veel energie gebruikt. Bij 123Vloerverwarming kun je terecht voor een energiezuinige manier van verwarmen, met behulp van vloerverwarming. 

Kies een vloerverwarming op maat voor jouw woning

Wil je vloerwarming laten installeren in een nieuwbouwwoning in Nederland? Of ben je van plan om te verbouwen en heb je interesse in deze duurzame verwarmingssystemen? Bij 123Vloerverwarming kan het allemaal. Hun specialisten bespreken graag alle mogelijkheden zodat je de juiste oplossing kunt kiezen. Ze bezorgen je overigens altijd een offerte op maat. Ben je erg handig? Dan kun je geld besparen door de vloerverwarming zelf te plaatsen met behulp van een van hun doe-het-zelfpakketten. Ze beschikken over drie verschillende pakketten, namelijk:

  • Hoofdverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 10 cm
  • Hoofd– en bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 15 cm
  • Bijverwarming – Hart op hart-maat van de slangen bedraagt 20 cm

Elk pakket voor vloerverwarming bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Vloerverwarmingsregelunit inclusief energiezuinige A-label circulatiepomp en temperatuurbeveiliging (inclusief verdeler voor vloerverwarming)
  • Benodigde vloerverwarmingsslangen
  • Benodigde meters <MIDI> inverse PE-RT/EVOH/PE0RT 5-lagenbuis
  • Benodigde meters randstrookisolatie met folieflap

Gaat het niet zo vlot? Geen nood! Je kunt hen altijd contacteren voor advies, zodat je meteen weer aan de slag kunt.

Kies voor duurzaamheid

Wil je vloerverwarming laten installeren in een bestaande woning of nieuwbouwwoning? Of voer je de werken liever zelf uit? Je kiest het zelf! Contacteer hen bij interesse en geef jouw wensen door. Deze specialist beschikt over een klantenbestand van meer dan 15.000 tevreden klanten van over Nederland. Voeg jezelf bij het rijtje en geniet van warme voeten terwijl je zelf een lagere energierekening in de hand krijgt! 

https://www.123vloerverwarming.nl/op-aanvraag/