Koraal wetenschap
Image default
Gezondheid

Nooit meer voetklachten met skischoenopmaat.nl

Bij skischoenopmaat.nl kunt u uw skischoenen op maat laten maken zodat u nooit meer voetklachten zal ervaren tijdens het skiën. Uw skischoenen worden hierbij op maat gemaakt door onze professionele en gecertificeerde podologen en bootfitters. Hierbij maken wij gebruik van het zes stappenplan. Hierna kunt u voorgoed gedag zeggen tegen branderige voeten, kramp of dove tenen. Wij helpen u graag om van deze vervelende klachten af te komen. Maak hiervoor een afspraak in onze winkel zodat wij kunnen werken aan uw pijnvrije wintersport vakantie.

Wat houdt het zes stappenplan van skischoenopmaat.nl in?

Het zes stappenplan van skischoenopmaat.nl bestaat uit, uiteraard, zes stappen om tot uw perfecte skischoen op maat te komen. De eerste stap is de intake en de voetanalyse die hierbij hoort. Wij beginnen met de beoordeling van uw voet. Hierbij kijken wij naar uw persoonlijke informatie. Hierbij kunt u denken aan het niveau waarop u kunt skiën, welke klachten u ervaart en uw skistijl. Ook meten wij hierbij de breedte en lengte van uw voeten en de hoogte van uw voetboog. Hierna volgt de analyse en kijken wij naar uw voetvorm en de flexibiliteit van uw voeten. Ook kijken wij meteen naar de stand van uw onderbenen en knieën. Bij de tweede stap maken wij een 3D en 2D voetscan zodat wij de volume waarde van uw voeten en onderbenen kunnen opmeten. In de derde stap gaan wij uw voetproblematiek analyseren en op zoek naar een oplossing voor de klachten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een skischoenzool of het corrigeren van de zool, kijken of een andere flexibiliteit beter is en welke maat het beste bij uw voeten past. In de vierde stap gaan wij aan de slag met de op maat gemaakte skizolen. In de vijfde stap mag u gaan passen of de skischoenen al goed genoeg zijn. Hierbij werken wij met thermoplastische schoenen zodat er eventuele punten nog aangepast kunnen worden. In de zesde stap is het klaar en kunt u genieten van een pijnvrije wintersport vakantie.

Contact

U kunt via het inschrijfformulier een afspraak maken zodat wij samen tot uw perfecte skischoenen komen. Ook als u vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken of hetzelfde formulier in te vullen.